.ehem, nak kurus dan cantik seperti saya tak?

Salam.


Kah kah. Kurus itu mungkin. Tapi cantik?? Mesti korang pikir lapan juta kali kan? (T___T) Haha. Ok, kite nak share satu produk best neh. Ehem. Nak tau tak? :-P

Kan kalau pakai baju, kadang kadang nampak lemak terlebey ke ape kan. Kite neh, nampak je kurus, tapi MASIH ADA lemak tersembunyi. Cuma kite kan hebat, mesti lah kite guna teknik penyamaran. Hue hue hue.

Produk pertama adalah Bodysuit Shapewear. Dari nama je mesti korang dah tau, dia neh ape sebenarnya kan? Ok, jom nengok gambar.

Ni bahagian belakang. Lubang kat belakang tuh, jangan tanya kenapa. Lepuk jugak kang. Paham paham sendirik sudah ler. :-P

Ni pulak bahagian depan. ;-)

Harga? Mesti lah murah. Takkan lah kite nak suggest produk yang memahal dekat korang. Kite pong bukannya banyak duet nak beli kalau memahal. :-P Yang ni harga dia cuma RM79. Dia ada pelbagai saiz. L, XL dengan XXL. Info lanjut boleh nengok dekat SINI.

Produk kedua pulak, Tummy Control. Kalau produk sebelum neh, dia akan shape-kan satu badan, yang ni untuk pinggang dan perut jer. Mana mana yang ada lebihan lemak dekat perut tuh, insyaAllah boleh rata. :-P Jom nengok gambar produk.

Macam tadi, jangan tanya lubang kat belakang tu untuk apa. Tu menyenangkan korang nak bery. Tak de lah kelam kabut nak bukak bengkung neh. :-P

Ni bahagian depan.

Yang produk neh, harga dia RM 55 jer. Murah kan? Boleh klik SINI untuk maklumat lanjut tentang produk neh. Ada dua size, XL dan XXL. 

Dannnnn produk terakhir, jeng jeng jeng~~~ Bottom Enhancers. Produk neh best untuk budak pompuan yang kurus dan berbonbon leper. Hue hue hue. Jom nengok contoh gambar. 

Benda neh sebenarnya macam spentot. Dia ada span dekat belakang. So, nampak lah mantap sket. Tak de lah nampak leper je bonbon korang tuh. :-P

Produk neh ada dua jenis. 
  1. Low-rise Seamless Padded Panties (1.5cm built-in foam padding) 
  2. Low-rise Extra Booster Padded Panties (2.5cm built-in foam pading)
Yang produk pertama tuh, 1.5cm je span dia. Yang kedua tuh 2.5cm. Kite amek yang 1.5 cm. :-P

Ehem !

Produk neh harga dia RM55 jek. Untuk maklumat lanjut tentang produk neh, boleh klik SINI. :-) 

Ce nengok gambar artis artis neh. 
Jangan terpedaya sangat, doang neh pun guna teknik penyamaran jer. 
:-P

Kalau nak nengok produk laen, boleh pergi nengok dekat website dia. Klik SINI. Eh lupa nak cakap. Ada Fanpage FB jugak. Boleh lah korang LIKE. Klik SINI. Ada banyak lagik produk untuk kecantikan pompuan yang korang boleh nengok dan beli. 

Selamat membeli belah. 
(^_______^)