.batak beri hitam :-P

Salam.


Huwaaaaaaaa minggu minggu yang memenatkan ! Kite ada banyakkkkk report test presentation dan esaimen yang perlu di siapkan. Errr..perlu ke? Teheee. :-P

Sep baek lah minggu neh Boipreng kite out station dekat Lumut. Ada program dengan TLDM. Hue hue. So, tak de lah nak merajuk merajuk sebab tak dapat dating. Huhu. Yes ! Ada alasan nak gaduh. Hahaha. 

Nak tau tak? Tanak tau pun tak pe. Nak bagitau jugak. Kite kan.. kan kan.. Dah ade BB........ Ngaaaa. Tapi BB murah je lah. Tak pe lah. Janji Abah belikan. ;-) Mekasih Abah. Ektuali, henpong lama kite tak de lah rosak pong. Kebal betul Nokia e72 tu. Dah lapan ratus juta kali jatuh pun, tanak rosak gak! Gggrr. Cuma bateri je lah kene tukar baru. So, henpong tuh tinggal kat rumah. Abah cakap nak pakai. :'D

Pening kite gune si beri neh. Adoiyai. Noob gile. Penat dok godek godek. Tapi best rupanya BB neh. Kalau tau, dari dulu lagik kite beli. Hihihihi.

Minggu ni kan, kan kite banyak gile test. Ok. Malam neh baru nak stat study. (-.-") Pastu ade presentation bagai. Maklum lah, dah final year. Haish, tak sabar nak final exam. Paper kite start 1 July & abes 15 July then merdekaaaaaaa ! Yahoooooooo~~~

Wish me luck ! :')

Kalau ghindu, bbm ler ittew :-P