.yunk, rasanya kite kena cepat kawen lah

Salam.


Hoi. Peningnya kepala neh. Tak cukup tidur. Kerja banyak. Hai hai hai. Nasip lah jadik final year student neh. Banyak benda sangat nak buat dan banyak benda nak attend. (T__T) Ok. Start esok kite cuti seminggu. Hoyeah! Dan ketika entry neh di taip, kite tengah tunggu Abah amek kite kat rumah sewa neh.

Emm...macam biasa, semalam, kite gayut dengan Ifan. Gayut lambat sikit lah sebab semalam kite ada dinner course dekat Hotel Renaissance. Sampai rumah dah lewat. So, lewat lah gayut. Setiap malam, ada je benda nak cerita. Kalau tak de pun, mesti tetiba ada benda yang nak di cerite. :-P

Dia : Yunk..Abang dah ngantuk neh.
Kite : Ah, tak boleh tidur. Ingat dapat? Tak boleh. Hahaha. (padahal kite dah pening pale sebab nantok. Tahan je sebab tanak letak fon. Huhu)
Dia : Yunk, Abang rasa kan, kite kena cepat kawen lah.
Kite : Aik, kenapa pulak?
Dia : Nanti malam malam dah tak payah gayut tepon macam ni lagik. Hahaha.
Kite : Woit, ingat kalau kite dah kawen, kite nak bagi awak tidur awal ke? Memang tak dapat lah. Hahaha.
Dia : Ah, Abang peduli apa. Kalau Sayang nak gayut, pergi call orang laen. Nanti kasik henpon Abang dekat kawan Sayang tuh. Lama sikit boleh gayut. Kan free. (guna digi sup-line)
Kite : Eii..kecik hati kite !

Dedua dah ngantuk sebenarnya. Tapi kite saja tanak kasik dia letak tepon. Dah ler seharian dia busy. Kite pun busy dengan kelas. So, malam je lah boleh gayut, boleh nak borak borak, boleh cerita cerita. Bila kite tanak letak tepon, dia kate kite kejam. Haha. Padan muka. :-P

Kite : Pernah pulak Sayang nak cakap lama lama dengan kite sebab rindu kite. Pernah pulak Sayang meset kite cakap Sayang rindu kite. Pernah pulak Sayang nanges sebab rindu kite. Pernah pulak Sayang majuk sebab rindu kite.
Dia : Ye la. Abang tak pernah buat semua tu. Tapi pernah pulak Sayang redah 24 traffic light hari hari semata mata nak jumpa Abang. Pernah pulak Sayang redah jammed semata mata nak jumpa Abang. Pernah pulak Sayang datang dari JB bawak kereta malam malam datang Melaka. Hah, pernah pulak? Hah, jawap.
Kite : Errr..memang kena redah 24 traffic light ke yunk?
Dia : Tak. Double sebenarnya sebab pergi balik. So 48 traffic light lah semuanya.
Kite : Gulp. (-.-")

Amekkaw. 
Terdiam terus.  :-P


Kuang asam tul !
(=________=")