.wedding inspiration - tutorial bunga fabrik

Salam.

Sejak sejak join group B2B dekat pesbuk, kite rajin jugak tengok idea idea buat baju nikah & sanding. WALAUPUN majlis kite macam lambat lagik jer, tapi saja je nak cuci mate. :-P Sekarang neh kan, dah jadik trend buat bunga dari kain satin lah, kain organza lah. Memacam stail. 

Nanti, time majlis kite, ntah ashane lagik stail yang orang kuarkan. Jom nengok salah satu tutorial buat bunga dari fabrik neh.


Cantik kan?
Dah siap nanti, boleh tampal dekat baju nikah korang tuh.
:-D


Ni pun comel.

Nanti kalau ada lagik yang best best, kite share ek.
(^___^)

Ok bai.
Nak siap siap pergi kelas.
Tak best langsung ada kelas malam.
(-_______-")