.kuangajaq ko yunk !

Salam.


Tensen betei lah dengan henpon Sony kite neh. Bukan tensen sebab dia rosak ke ape. Sebab dia tak de charger ! Aaaaaaaaa... Dan ini menyukarkan untuk kite menggayutkan tepon dengan lama ! Dan ini adalah perkara gembira untuk boipreng kite yang tak suka gayut lelama. Cis. (-.-")

Dah benda free, tuh pun tanak gunakan sebaeknya. Cuba kalau pesen nak kena topup henpon setiap hari. Menanges ler tak dapat gayut lelame. Mungkin sebab jarang jumpa, tu sebab nak gayut selalu. Tapi kalau lepas jumpa pun, tetap nak gayut. Ape pesen tah kite neh. Kuat beno bercakap. Hihihihi.. 

Baru kejap neh, gayut lah dengan dia. Tak de lah gayut sangat. Ada lah dalam 10 minit cakap. Tapi masa tuh, battery henpon sony kite dah merah. Oh ye. Kite pakai Sony T707 untuk no digi. Untuk no meksis, kite gune Nokia e72 tuh. Malas nak tukar tukar simcard bile battery abes. 

Memandangkan kite takde charger sony, kite akan charge guna USB cabel dekat PC. So, bila nak charge dekat PC, kena off henpon.. (>__<)

Dia : Yunk, Abang nak makan ni.
Kite : Hah, oke la. Kite pun nak cas henpon neh. Tapi kite kena off henpon sebab nak cas kat PC.
Dia : Hah, lagi bagus. Hahahaha.. Cas lah. Ok babai. Assalamualaikum.
Kite : Amboi. Kuangajaq ko yunk ! Tanak cakap dengan kite lettew. Kemaen lagik tak sabo nak letak tepon !
Dia : Hahahahaha. Ok ok. Balik semula. Cas lah henpon Sayang. Bla bla bla.. (dengan nada lembut)
Kite : Lagi kau macamni, lagik kite tanak letak tepon. Padan muke !
Dia : Hahaha. Abang mati kelaparan lah macamni yunk. Abang baca doa nak makan dulu lah. Bismillah..... (baca doa makan)
Kite : Kuang asam. Ye lah, pergi la makan. Jangan tidur dulu tau. Tunggu kite kol balik eh.
Dia : Ye laa.. Bla bla bla.. Assalamualaikum.
Kite : Ok babai. Wa'alaikumussalam.

Ifan kan, kalau nak letak tepon, kemaen laju. Ggggggrrr. Pastu gelak jahat. Geram betei. 

Sabo je lah kan dapat pakwe cenggini. 

Tapi mesti dia lagik sabo 
sebab dapat gelpren cenggini. 

Keh keh keh.