.jangan jumpa selalu

Salam.


"Cincin dah sarung. Rombongan dah hantar. Ekau jangan jumpo Dak Intan tuh selalu sangat Pan. Tak elok.. Ni den nengok, hari hari ekau poie jumpo." 

Hihihi. Macam comel je bila dengar Irfan cerita pasal Uwan dia dekat Melaka neh. Tapi kiteorang memang dah jarang jumpa skang neh. Last jumpa tadik. Alaaa tapi tu ada urusan family. Keh keh keh. Lagipun dia dah fokus kerja. Kite pun fokus dengan kelas. Lagi berapa bulan je nak abes study dekat Melaka neh. Tak sabar nak habes ! (^___^)

Sekarang neh kan, kite dah belajar sikit sikit cara jaga adab depan bakal family. Its not kite tak pandai jaga adab ke ape sebelum neh. Kikikiki. Tapi kena more matured lah. Sebab tak lama lagik nak jadik sebahagian dari family dia kan? Still tak percaya lagik. Macam mimpi. Pang jugak Dak Intan neh kang. !@#$%^&!

Alaa..tak leh jumpa selalu pun tak pe. Henpon kan ada. ;-) Skang kalau jumpa, mesti ada keluarga dan sanak saudara. Hihi. Tapi itu lebih baik dari berdua kan? (^__^)