.1 ringgit, 1 senyuman

Salam.

Ektuali, tarikh untuk program neh dah di tukar ke hari Sabtu, 12 Mei 2012. Since kiteorang neh dah tahun akhir dan sem depan dah start internship, so, kena lah buat satu event demi kampus tercinta. (>__<) [macam tak ikhlas je bunyiknye ek. hihihi]

Cantik tak banner neh?
Nak order, boleh contact Daus.
Murah sangat ~~ 

Baru ingat dis week nak balik rumah tapi tak dapat pulak. Next week pun tak dapat balik rumah sebab ada finishing school. Minggu lagik satu baru boleh balik sebab dapat cuti 1 week. Maybe sebab ada election kot time tuh. Kalau kira kira, tinggal lebih kurang 5 minggu lagik belajar dekat Melaka neh. Tak sabar nak abes. :-)

Kite akan start internship 6 Ogos dan abes pada 21 Disember. Dalam 5 bulan. Internship pun dekat Muar jugak. Dekat jer dengan rumah, dalam 10 minit dah sampai. Yeay! Bestnyeeeeee~ Lepas abes internship, konvo then kerjaaaaaaa ! Rindu pulak zaman kerja lepas diploma dulu. ^__^

Harap harap, lepas abes intern nanti, dapat terus sambung kerja. Boleh tolong Mama Abah. Tak pun, suruh doang pencen awal walaupun doang muda lagik. :-P 

Ok la. Nak rest. Tak berapa nak sihat. Nanti nanti sambung lagik. Tata. ;-)