.seluar d**** ajaib untuk lel*** maskulin (-.-")

Alamak ! Kecik sangat lah pulak.
Klik sendirik untuk tumbesaran maksimum.

Assalamualaikum.

Bertemu kembali dalam segmen menulis entry belog tanpa hala tujuan. (-.-") Ok sebenarnya time cuti midsem gini, memang tak de benda nak cerita selain dari tengok katun Oggy & Cockroaches dengan Chacha setiap hari. Nak up entry neh punya lah payah sebab modem internet dekat rumah neh dah kebabom rosak. (-.-") 

Padahal takde pun kena sambar petir ke apa sebab kite dah tutup suis ketika kejadian petir kebabom tuh berlaku. Tapi rosak jugak. Ntah apa-apa jek. Ni pun skang online guna broadband Celcom. Nak view blog sendiri pun payah. Sep baek nak update entry lepas. Dah la dapat banyak job edit belog orang. Tapi tak dapat start lagik. Cuma boleh create images guna photoshop je. Belum boleh upload dekat belog SEBAB internet lembab (=__________=")

Harap customers kite semua dapat bersabar yer.
Makcik mintak mahap bebanyak.
(T________T)

Lupakan pasal internet yang dah kebabom tuh. Mari fokus dekat tajuk entry belog kite hari ini. Ektuali, kite SELALU sangat dapat email dari ntah sape sape yang nak jual suar dalam la, apa la. Macam ler kite tak reti pergi beli sendirik dekat Shopping Mall. :-P Tapi masalahnya, dah lah jual suar dalam lelaki. Siapa yang nak pakai? !@#$%^&*

Ok. Email email tuh selalu masuk dalam SPAM. Kite pulak pesen check email satu satu walaupun dalam spam sebab kadang-kadang, email bukan spam pun masuk dalam spam. So, tergelak sampai kuar air mata bila baca email dari orang yang jual produk kesihatan neh. Err..sihat ke? :-P

Tak sanggup nak kopipes ayat ayat dalam email tuh sebab mejoriti semua ayat 18sx. (T__T) Yang dekat atas neh baru tajuk dia. Banyak dah kite delete. 

Korang pernah dapat tak email cenggini?
(^___~)v