.hik hik malu nak cerita

Malam malam banyak kelkatu.
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.

Hik hik hik. Hek elehhhhh...gedik gila pork dia neh ! :-P Ok, nak cerita. Sabtu lepas (eh, tak payah nak sabtu lepas sangat lah, padahal semalam jer :-P) , alhamdulillah kite dah di risik oleh family Encik Boipreng kite. Yeay ! Buat pertama kalinya dalam hidup, kite ada cincin emas. Sebab sebelum sebelum neh, kite layan silver jer. (-.-") Macam tak percaya jer kite dah di risik. Dah besar rupanya kite neh. (>__<) 

Len kali tak payah nak seprais sangat.
Kan dah salah saiz .:-P

Kite sangat malas nak edit gambar.
Harap maklum.

Sebenarnya tatau nak cerita apa. Ektuali, tak plan pun acara merisik neh. Tapi pape pun, semuanya berjalan lancar. :-) Will proceed to the next step on September. Doakan semuanya berjalan lancar ek ! Aminn~

The next day, iaitu hari neh, kite ikut family Irfan hantar rombongan bertunang pakcik dia. Pakcik dia tunang dengan kawan kite, Cik Lula. 

Bakal family kite (^__^)
*carik mane kite*

Ni ler Cik Lula yang cantik itu.
Dia sangat gojes okeh. 
Happy for you.

Tapi apesal kite nampak sangat kering neh?
(T____T)

Ehem. 
Baju oreng itu pakwe ite.

Yang hensem tuh pak andak kite.
Yang belakang tuh, Ucu kite.
Yang snap snap pic neh Acik kite.
Tu semua family Irfan lah.

Ok itu je. 

Hati gembira tapi agak suram.
Selamat malam.

*kalau berukband celcom lembab gile pork, nak report ashane ek? HELP !