.dating rasmi

Salam.

Dah lama tak dating secara rasmi. Maksud rasmi di situ adalah dating yang memang di rancang. Bukan atas sebab kena pergi majlis kawen kawan atau apa apa je lah. Hihihi.

Sehari lepas wedding eykameow, kiteorang pergi KL lagik~ Hikhikhik. Mengabiskan duit yang tak berapa nak ada neh (-.-")

Kite cakap dengan Irfan, dah lama tak pergi Alamanda. Balik balik Jusco Aeon Bandaraya Melaka. (T__T) Untuk tidak menghampakan impian gelpren tersayang yang comel ini, haruslah dia zupppppp bawak kite pergi Alamanda. Sebenarnya nak ajak nengok cerita Battleship Tapi kemain jauh nak nengok sampai Alamanda. Over tau. :-P

Sampai Alamanda dalam pukul 1 lebih. Terus pergi beli tiket. Sekali nengok, Battleship penuh. Paling awal time tu pukul 3 tapi mesti lah seat depan. Kompem leher patah kang. So, kiteorang decide amek tiket pukul 6. Hambek kau. Nak sangat nengok Battleship tuh. (T__T)

Lepas beli tiket, round round dekat Alamanda, carik tempat makan. Pastu kiteorang pergi check in dekat Rasamas. Perut dah kebulur. Penuh pulak tuh. Tempat makan laen kompem3 lah penuh. Adoii..tetibe teringat masa kebulur time taip entry neh. Tetibe kebulur balik. Hakhakhak.

Lepas setel makan, Irfan ajak kuar dari mall tu. Dia nak amek oksigen (isap rokok la, pe lagik!!!) -.- Pastu dah tatau nak buat apa. Ajak karok, dia tak mau. Last last, dia kuarkan henpon, snap ! Maen snap snap gambar. 

Sangat jarang oke nak nengok mamat neh willing nak amek gambar kite. Selalunya kite yang suruh.. Kikikikiki. Yang yang..cepat amek gambar kite. Yang yang..cepat snap. Sabar jer lah. HAHA. Tapi kali ni, dia yang nak amek gambar. AJAIB !

Peace! 

Sebenarnya takde la sekarat neh rambut kite.
Edit je lebey. HAHA.

Untuk hasil yang lebih karat, boleh edit dekat SINI.

Muke inesen je.

Tetibee.....

Elok je dia klik snap, dia terus tarik rambut kite.
KUAT PULAK TUH !

(T__________T)

Hikhik. 
Perhatikan komen yang kedua.

Ada orang nampak kite aaaa dekat Alamanda.
Sep baek dengan Irfan, bukan lelaki yang berlainan. :-P

Oh ye. 
Time nak pergi wedding Eykameow pun,
 ada orang nampak kite jugak!
Jap ek. 
Nak print screen komen.
(^__^)

Hikhikhik.

Len kali, kalau jumpa kite, tegur lah ek.
Kite tak makan orang ! 
(^___^)