.Allah SWT tu maha adil :')

Salam.


Weeeeeeeee.... asal start entry je nak weee weeee. Amenda ntah budak Intan neh. (-.-") Tadi kan, borak borak dengan Super K lepas balik kelas. Best borak borak ceta pasal keja dia, pasal kelas kite. (^__^)

Pastu ceta amenda tah sampai masuk hal selimut dia yang best tuh. Ok fine. Selimut dia tu jenis tebal. Selimut tuh dia dapat time dia belayar dulu. Pastu asek nak belagak belagak jer kalau tidur best laaa.. Ape lahh.. Menyampah betul. Kite pernah mintak selimut dia yang best tu. Tapi dia mintak balik sweater dia yang dia kasik kite dulu. Sweater tu tebal dan hensem. Kuikuikui.

Dia : Kalau Sayang nak selimut Abang yang best neh, kasik balik sweater Abang tuh. Peh, mesti hensem Abang pakai sweater tuh.
Kite : Eii..mana boleh. Dah kasik, mintak balik. Buruk siku ! Beli lah laen. Bukan mahal sangat pun sweater neh kan? Awak kan banyak duet.
Dia : Ok, nanti Abang beli laen. Tapi nanti Abang pakai, peh mesti hensem.
Kite : Ei tolong lah. Tak payah nak perasan sangat lah !
Dia : Mesti ramai orang nengok Abang bla bla bla.. (buat ayat belagak & perasan.. menyampahnye woi!)
Kite : Tak payah lah beli ! Tak payah hensem hensem, kite takde pun kat sana !
Dia : Ouh, dia pakai cantik cantik boleh.
Kite : Mana ada !
Dia : Eleh, dia tuh. Nak pergi wedding **** siap buat baju baru, nak beli handbag baru lah, kasut baru la..
Kite : Ye laa.. kite ni tak cantik. Sebab tu lah kena pakai cantik cantik. Awak tu hensem. Kang pakai hensem hensem kang, nanti lagik hensem.
Dia : Sebab tuh la Allah SWT tuh maha adil kan?
Kite : Kenapa pulak cakap camtu?
Dia : Sebab dia pasangkan orang hensem dengan orang yang tak cantik. Kan adil tuh.
Kite : Woi ! Nak cakap kite tak cantik lah ni ! Gggrr!
Dia : Hahahaha. *gelak keji*

Suka nak buli kiteeeeeee...
Ye laaa.. kite tak cantik.
Hukhuk.

Tak cantik luaran takpe kan?
Yang penting HATI. 
Ehem ! :-P

Tapi Allah SWT tu memang adil kan?
Alhamdulillah...
:')