.alhamdulillah, selesai sudah ;-)

Salam.

Sabtu lepas, kite pergi Shah Alam, untuk attend wedding salah seorang geng The Gorgeous iaitu si cantek EYKAMEOW dan pasangannya, Boy.. ^__^ Dah kawen dah adik kite soang neh. Ape ni ape ni, semua nak langkah bendul. (sambil jeling jeling Hanalovenest sebab dia lagik jauh langkah dia. Kikikiki.. :-P).

Ni Syida, budak TG gak. 
Lepas neh turn dia. :-P

Ni Ain Raus. Lama janji nak jumpa dia.
Akhirnya jumpe jugak dekat sini.

Ni kakak kite, Sis Helena.
Dia nak kawen dah awal may nanti.
^____^

Ni barisan gadis gadis cun.
Hakhak. :-P

Ni pulak pakwe kite
Kami akan berkahwin tak lama lagik.
Eh? :-P

Bakal pengantin amek berkat pengantin.
Ewah :-P

Dah pakai heels tinggi sampai kaki sakit pun still nampak ketot.
(-.-")

Ok dengan berakhirnya gambar neh, maka berakhirnya entry kite neh. Dah ketandusan idea untuk menaip entry. Apape pun, semoga pasangan pengantin akan bahagia ke akhir hayat. Aminn~ :-)