.tiada perasaan


Macam gemuk pulak kite.
Gemuk tanda bahagia. :-P

Terlebey gembire.
=.=

Kite tak tau kenapa kite sayang dia.

Mungkin sebab....

Mungkin sebab dia pun sayang kite.
Kikikikikiki. :-P

Salam.

Hai korang ! Wiken lepas kan kan, kite kan kan, dating ! Ngeeeeeee. Ni first date bile kite dah start naek semester baru which is my final semester. Lepas neh internship then kerja then kawen ! Ngeee. :-P

My Jack Sparrow :-P

Laen kan muke dia?
Maybe sebab ada misai & janggut kot..

Bila dah lama tak jumpe, (lame ke? :-P) mesti asek nak gegaduh jer. Zzzzzzz. Rasanya kiteorang memang tak leh jejauh lah. Keh keh keh. Hari hari nak gaduh, kalau dia pujuk, tak pe la. Ni pujuk diri sendirik. Hampeh betei. (-.-")

Hari ni gaduh gaduh, esok dah elok. Hari ni ngamuk ngamuk, esok kompem dah elok. Kadang kadang tak sampai 5 minit, dah elok... ;-) He ! He ! Thats me. ^^ Sekarang neh dah tak de perasaan nengok laki laen dah walaupun laki tuh sehensem Aaron Aziz. :-P

Doakan semoga hubungan kami berkekalan.
Aminnn. ;-)

Sorry skang neh jarang sangat hapdet belog sebab busy dengan kelas... Jadual kelas pun tak best sangat sebab sampai lewat malam ade kelas. :'(  Sebenarnya banyak nak hapdet and cerita, tapi bila bukak belog, tetiba lupa segalanya. Zzzzzzzzzzz !

Ok, nanti hapdet lagik. Kalau ade sesapa nak kite editkan belog, boleh contact kite dekat email -- intanurulfateha@gmail.com

Bai ~~~~~