.review segmen - si cantik pengantin baru!

Salam.

Weeeeee.....hari ni kite nak review pasal cik puan pengantin baru.. eh baru lagik ke? Hihi. Kire baru lah sebab baru kawen ujung tahun lepas.. :-P Tapi dia langkah bendul. *sob sob sob*

 To be honest, she is one of my faveret adik. Ehem. Macam banyak adik jer. :-P Selalu kongsi ceta suka duka gosip segala. Hihi. Eh, ni segmen review belog ke segmen review tuan punya belog ek? (>___<) Kire termasuk sekali lah kan kan? :-P

Nak review pasal belog die.. Emmmmm...belog dia cantik ! :-P Mesti lah cantik, sebab kite yang edit kan. Muahahahaha. 

Ok, mari kite bercakap tentang gaya penulisan entry beliau. Hana ni kalau tulis entry, ok sumpah macam budak Tingkatan 1 nak jawap paper BM Penulisan. Sumpah panjang oke ! Lagik panjang dari belog kite punye entry. Kah kah kah.

Ok jom visit belog HANALOVENEST. Nanti ada lagik 3 review pasal belog Hana. Stay Tune ! (^_~)v




Click SINI

SINI

SINI



SINI pun boleh. :-P