.thank you so much sweetheart ~

Salam.

Per-dating-an yang tidak di rancang ! Oyeah~ Itu yang seronok sebenarnye. Hihihi. Ektuali, kelmarin kite bincang bincang dengan Angah a.k.a kazen Irfan. Nak jumpa dia. Nak lepak lepak dating dating dengan pasangan memasing. Huhuhu. Tapi tetiba last minute pasangan Angah ada hal. Sian dia. Tapi acara dating tetap di teruskan ! Ngeee. ^^ Ektuali, Irfan pun tatau plan kite dengan Angah. Keh keh keh.

Pagi Selasa, Angah dah sesiap nak datang sini. Lupe nak cakap, doang ni semua duduk JB. Irfan pun sama, lepak duduk rumah Atuk dia dekat JB tuh. So, pepagi Selasa tuh, pergi lah gegar rumah Atuk tapi MESTI lah Bujang-bujang Senang dalam tuh masih berada di bulan. Cuti kan..... Pfffffffffft! (=________=")

Angah suruh kite kejut Irfan tapi mestilah Irfan silent henpon ! (T________T) Tepon lah lapan blas juta kali, kompem lah tak bangun ! :'( At last, bangun jugak pakcik tuh dalam pukul 9 then dekat pukul 10 doang gerak dari JB. Doang gerak berempat ! Irfan, Angah, Taqim n Cyda~ Angah ajak Taqim (kazen) dengan Cyda (GF Taqim) sebab kang sian Angah boring tengok kite berkepit dengan Irfan jek. Hihihi.

Doang sampai rumah kite dalam pukul 12 lebih. Pastu borak borak dengan Mama, Abah pastu pergy minum minum makan makan roti dengan kuah-kari-ayam-sedap-giler yang Mama masak untuk breakfast huhu. Settle jer, terus ke Batu Pahat Mall. Nak dating kat aner lagik, ye dak? (-.-")

Cyda - Kite - Angah - Irfan
Angah, thanks for the ticketsssss
(^____^)

Muvee pukul 4.45 pm , masa tuh baru pukul 2 lebih. So, pergi makan dulu. Makan dekat foodcourt. Tenks to Angah lagik sekali sebab belanja kiteorang sume makan. Banyak betei duit dia. Huhu.

Dengan boipren tersayangggggg~ <3

Angah & Taqim.

Ehem ehem.

Lepas makan, jalan jalan satu BP Mall. Ada lagik sejam. Deng~ Tatau nak buat apa. Last last tau kiteorang buat apa? Layan karoke dekat karaoke K-Box. Dah macam budak sekolah dah. Hak hak. Sumpah penuh tempat tuh dengan budak sekolah jer. Nak masuk pun malu. (T___T) 

Dekat BP Mall, tak de tempat karaoke. Cuma ada, K-Box neh je lah. Doang ajak main snooker, MESTILAH tak reti. Deng betei. Pastu ajak maen bowlink, kite tak reti. Huhuhu. Pastu korang imagine lah, umur dah nak 30 tahun, masuk k-box lagik. Hak hak. Belasah jer lah. Satu K-Box, muat 5 orang ! (^___^) But it was fun ! :-)

Yang laki mesti lah kena berdiri. 
Kerusi ada satu jer. 
Tu pun kiteorang cilok lagik 2 kerusi dekat bilik sebelah. 
Hihihihi.

Apesal ntah muke kite macam takut takut.
(=______=")

Lepas abes karok, pergi terus ke tempat wayang. Dah lambat 15 minit. Cerita pun dah start. (-.-") Tapi tak pe sebab kite dah tengok cerita tuh hari tu dengan kengkawan. Huhuhu. Yang rugi doang lah sebab first time nengok. :-P Time tengok muvee, Irfan terlelap. Sian dia letih. Sebab malam sebelum dia datang sini, dia pergi jamming. Balik lewat pastu balik, punch card sampai pukul 4-5 pagi. Mana tak mengantuk. Kikikikiki. :-P

Teruja !
HAHA.

(^________^)

Sampai rumah tepat tepat maghrib. Pheww~ Sep baek Mama tak marah balik lambat. Hihihi. Lepas maghrib, siap siap untuk makan malam. Tapi sebelum tuh, suruh lah Irfan pegang anak buah kite, Nur Aini Faqehah tapi dia cakap dia takut, anak orang. Kalau anak buah dia sendirik, dia tak kisah. Cheh, mengada. Kire anak buah jugak lettew !!!!! Bakal anak buah.. :-P

Sooooooo sweeeeeeeeeet ~

Alalalalalaa.....comeyyynyeeeeeeee....

Muka baek je dedua. 
Hihihi.

Dah lepas makan semua, lepak luar, beborak dengan Mama dan laen laen. Borak jer kejenya. Keh keh keh. Dah tu, bila lagik nak borak kannnn. :-P Dalam pukul 11 malam, doang cakap nak gerak balik JB. Bukannya dekat, jauh tau.. Rumah kite neh jauh. Nak datang selalu memang tak leh lah. Tapi apa-apa pun, appreciated sangat doang sudi datang. Jangan serik tau ! :-)

They'll always be my favourite topic of my story!

Kemaen nak silang kaki Chacha tuh.
Macam orang beso !

Peaceeeee ! (^__~)v

Thanks again sebab sudi datang rumah kite tauuuu. Kepada Uda, kembar si Angah, KITE JELES korang jenjalan dekat JB tak ajak kite. Huwaaaaaaa. Nanti kite pergi JB lagik, bawak kite jenjalan tasik pastu nak pergi mandi mandi laut semua tau tau tau ! Ngeeee. (^__^)

Cengkung nya diaa.... 
Makan banyak sikit tau !

Tenks sebab datang...
Tenks sebab datang jauh jauh...
Tenks sebab selalu buat kite hepi bile kite sedih...
Tenks sebab buat kite gelak bile kite nak nanges...
Tenks sebab pujuk kite bile kite merajuk...

THANK YOU SO MUCH SWEETHEART !





He came and wiped all the worries, 
and gave me beautiful memories. 

With that, no worldly materials matter. 
And I feel ready to breathe and see the world again :) 

Because I feel so belong with you, 
right from the beginning.

ILYSM.
Thanks for your love sweety pie ~ :-)