.nak tau tak ptptn UiTM masuk bila ?

Salam.

Setiap semester, mesti benda neh yang paling di tunggu tunggu. Kan kan kannnnnnnn? Ok fine. Macam kite, walaupun loan ptptn kite tuh, tak dapat pegang semuanya (sob sob sob mama yang manage sebab kite terlampau boros tapi takpe, hujung sem kite still tak ikat perut :-P) tapi kite seronok jugak lah sebab ada duit beriban dalam bank walau dalam masa beberapa saat. :-P

Kalau korang nak tau, mengikut jadual yang ptptn kasik, ptptn UiTM dan cawangan kampus SEMESTER KEMASUKAN JANUARI/FEBRUARI/MAC SESI 2011/2012 akan masuk dalam akaun bank islam korang pada 2 Mac 2012. Sila cakap hip hip horay sekarang jugak ! Sebab masuk sebelum semester bermulaaaa.. Mesti lah suka. :-P 

So, kalau tak caya cakap kite, boleh klik SINI untuk maklumat lanjut. Untuk iPTA laen pun boleh semak dekat situ. Jangan boros boros. Ok bai. Nak sambung edit belog sebab dah sihat sikit. Untuk sebarang tempahan, boleh email kite - intanurulfateha@gmail.com

Ok bai lagik sekali ^^