.kecik hitam berpeluh

Salam

Heeeeee... Maen teka teki lagik dengan Encik Boipreng semalam. ^^ Semalam dia tidur awal tapi die suruh kejut dalam pukul 12 lebih sebab time tuh kite baru siap edit belog neh... Memula call tak angkat, pastu angkat gak. Banyak cantik nak tidur awal dari kite ! :-P

Lepas borak borak, maen teka teki la macam biasa.. Tapi dia cakap, dia da habes teka teki dah. So, kite je lah soal dia.. Tapi kite rase soalan neh kite dah pernah tanye. Maybe dia lupa.

Kite : Kite ada teka teki!
Dia : Apedia?
Kite : Kecik, hitam, berpeluh. Cuba teka!
Dia : *gelak*
Kite : Kenapa gelak!?
Dia : Cuba Sayang tutup kipas bilik Sayang sekarang.
Kite : Aik, kenapa pulak?
Dia : Tutup je lah.
Kite : Tanak, panas. Nanti kite berpeluh. EH? Sayang jahat!!!!!!!!!
Dia : *gelak keji*
Kite : Jahat gile ! Tanak kawan.
Dia : Abes tuh jawapan dia apa?
Kite : Semut hitam balik jogging lah yunk..
Dia : *gelak*
Kite : Benci sayang ! *gelak*

Agak agak korang tau tak jawapan dia apa? Mesti lah dia nak cakap yang kecik, hitam dan berpeluh tuh kite. Demmit. (T______T)

Kite : Mana aci camni! Nak soal lagik. Tinggi, hitam, berpeluh. (konon nak kenakan dia balik)
Dia : Hmm tadi Sayang cakap, jawapan dia semut hitam balik jogging kan? So sekarang ni, yang tinggi sikit dari dia, Sayang balik jogging lah. *gelak*
Kite : Eiii...mana aci !!! Jawapannya Sayang yang balik jogging. Bukan kiteeeeeeee !

*sumber gugel*

Kesian semut neh. 
Hihihi.