.sweet kan kite neh? kehkehkeh

Salam.

Yuhuuuuuuuuuuuuuuu! Ada orang tak? Hihihi. Ok, rindu dekat belog neh. Rasa macam dah less update jek. Sebab.. err.. MALAS. :-P

Nak tau takkkkkkkk.. Semalam kan..kite buat kek cekelet lagik ! Sebab kek tuh je lah yang paling senang di buat dalam dunia. (-.-") Dan kos tak tinggi. Wuuu~

Kite : Sayang, kite tengah buat kek cekelet !
Dia : Dah tu, tak reti reti nak pos ke sini?
Kite : Alaa ashane nak pos?
Dia : Coklat dia banyak ke? Mesti sedap. Alaaa abang nak. Hukhuk.

Alaaa...ni yang lemah neh. Cair tetibe. Keh keh. :-P Kite dah banyak kali buat kek cekelet dan alahmdulillah boipreng kite suke makan. Tetibe teringat masa on the way pergi JB naek kereta, kite suap dia makan kek yang kite buat. Alaaa...kalau lah dekat, dah lama kite kasik.

Penah hapdet pasal kek kat SINI
Untuk resepi, klik SINI

(-.-")
Kite tak pernah pos pos segala.
Macam macam kite fikir.

Kalau rosak ashane?
Kalau basi ashane?
Kalau berkulat ashane?
Kalau masuk semut ashane?
(T_____________T)

Ok, this is my very first time nak pos pos makanan. Ada orang cakap, Muar - JB, bukan jauh mana. Hantar je lah sendiri. Cakap memang senang, kite mana ada kereta. Kereta memang lah ada berbijik bijik kat ghumah neh tapi kite mana tau drive !!!!! (walaupun ada lesen, tapi kite takut hukhuk) Setelah buat survey dekat pesbuk, akhirnya amek keputusan untuk pos je sebab tu jalan termudah dan murah. 

Dan tadi, kite packing elok elok, letak dalam bekas plastik, tepi tepi letak seletip. Pastu kite tulis surat cinta kehkeh. Alaa sebenarnya bukan surat pun, note biasa je lah ! :-P Pastu letak tisu ada love love siap tulis nota "Nanti kalau makan comot, lap lah pakai tisu neh.." Pffffffft ! Sweet gile lah konon ! Hehehe.

*google image*

Harap harap kek tuh selamat lah sampai. 
Aminnnnnnnnn~~

Neves seh.
(-.-")