.servis edit belog murah !

Salam.

Holaaaaaaaaaaaa. Dah lama tak buat servis neh plus busy kan masa tuh sebab banyak kelas. So, sekarang boleh lah focus on my part time. Full time kerja kite mesti lah maen pesbuk ! Kikikiki. :-P

Bila buat part time macam ni, boleh lah bantu untuk menampung majlis perkahwinan kite nanti. Kumpul 10 tahun baru dpaat kawen agaknya. (-.-") Sebab kite cas murah jer. Hihihi.

So, siapa yang berminat, boleh lah suruh kite tolong edit. Bayaran? Murah jer. Hihi. Apape emel kite di intanurulfateha@gmail.com

Klik SINI untuk ke belog budak neh.

Kat atas ni contoh header yang kite buatkan untuk adik sepupu Irfan. Ektuali banyak lagik blog laen yang kite dah edit-kan, tapi tak print screen pun. Tapi dun worry, apape template yang korang request nak kite buat, kite boleh buat dengan jayanya ! Cewah. Ye ye jer kite neh. Hihihi.  :-P

Lagi satu contoh belog yang kite edit *phewww..lap peluh adalah BELOG INI. Santek tak? Keh keh keh.

Happy Blogging :-)