.lagi berapa hari jer :'(

Salam.


Mood berbelog-ing semakin kureng. Kalau nak cakap sebab exam, takde lah mengadap buku 24 jam. Nak cakap pasal dating, tak de lah dating hari hari. Sebab Encik Boipreng bising, suruh abeskan exam dulu, baru dating. Macam mak mak je dia punya nasihat. Kikikiki. :-P

Semalam pagi, kite ada exam. Boleh kate killer paper jugak. Risau sebab carrymark sikit, walaupun lebih dari separuh. Tak harap pun dapat A, lulus pun jadik lah. Takut laen macam lah. Mungkin sebab lecturer tuh kalau tanda jawapan, memang agak skema. Haish, tanak ingat. Cuak! (T__T)

Balik exam jer, terus top-up tidur. Pening kepala jangan cakap lah. Dah lah rumah sewa neh panas. Campur pening kepala. Makan panadol pun tak okeh jugak. Last last telan ubat batuk, nak kasik ngantuk punya pasal. Batuk kite pun ada tinggal sikit sikit tapi dah tak teruk.

Then bangun tidur lepas asar tuh, kawan ajak pergi celebrate besday dia dekat Pantai Klebang. Dia buat BBQ. Memula ingat nak buat BBQ depan rumah sewa jer tapi sebab ada orang meninggal dekat area rumah sewa neh, rasa macam kurang sopan jer. Kawan kite pergi awal sikit, tapi kite gerak lambat sebab kite nak pergi dengan Irfan, nak beli kek. Seprais kek lah kononnye. Kikikiki. :-P

Dalam pukul 8 lebih tuh, baru Irfan sampai rumah lepas tuh pergi beli kek. Then terus lah pergi Pantai Klebang tuh. Best makan dekat tepi pantai tuh ramai ramai. Ada lah dalam 11 orang termasuk family birthday girl. Paling banyak makan mesti lah kite. (-.-")

Lin - Intan - Aien - Ana

Lepas settle celebrate, semua balik tapi kite dengan Irfan kan naek kereta asing asing dari kawan laen, so kiteorang melencong ker kedai mamak, lepak minum kejap borak borak then baru balik rumah.

Malam ni tak jumpa, esok pun sama. Sebab Khamis pagi dengan Jumaat petang kite ada exam. Paper sebelah sebelah. Pengsan. Tatau nak study mana dulu. Takut bercampur campur dalam kepala hotak neh. Isk isk... :'( Lepas tuh, tamat lah pengajian kite untuk semester neh. InsyaAllah hujung tahun ni dah boleh grad. Hoyeah !

Jumaat malam, nak hantar skuter kite dekat rumah pakcik dekat Melaka. Hari Sabtu baru balik kampung then start cuti semester sampai awal bulan 3. Mesti lah boipreng kesayangan yang kena hantar kite balik kampung. Ngeeeeeee. Bestnyeeee.. Sebab dia dah janji dengan Mama kite, nak tolong Mama gantung barang barang vantage dan segala bagai frame yang Mama beli. (Mama kite memang kaki shopping sampai penuh rumah. :-P)

Gonna mish you :'(
(nampak ketot jer kite neh kan)

INTAN BOLEH !
INTAN KUAT !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Eleh, kuat nanges boleh lah.
:'(