.kite suka maen pesbuk !

Salam.


Sapa tak suka maen pesbuk angkat tangan ! Hee. Kalau tak suka maen pesbuk, mesti suka maen twitter kan kan kan? Kite tatau lah kenapa pagi petang siang malam kite asek mengadap pesbuk. Zzzzzz. 

Bangun tidur jer, mesti tengok pesbuk dulu. Ok tipu. Bangun tidur, tengok henpon dulu. Meset encik boipreng sakap dah bangun pastu sambung tidur balik. Keh keh keh. Tak senonoh betei. ;-P

Dulu kite ada frenster, ada myspace, ada tagged. Pastu kan, macam busan je maen semua tuh, kite delete terus. Memula ingat nak guna jugak, tapi since gambar dengan boiprenglama masih ada, malas betei nak delete. So, konklusinya, delete account sudah !

Antara semua social network neh, kite tengok, tagged neh macam open sikit. Banyak yang selamba badak lucah lucah. Dem betei. Ingat apa ! Ggggrrrr !

Haish, nantok betul bila duduk dalam bilik sendirik. Sejuk jer. Guling guling atas katil sambil maen pesbuk dekat lappy neh. Esok dah kena balik ruma sewa. Kena continue study sebab Isnin depan dah exam semula.. Baca buku tapi muka buku pun tetap baca jugak. Hihihi. Cuma slow sikit lah.

Jumaat atau Sabtu nak dating ! Ok, part ni yang tak sabar. Hihihi. Encik Boipreng balik lah sini cepat sikit yek ! <3

Ok bai. Nak sambung maen pesbuk. Tata ! (^___^)