.jangan amek gambar kite lah !

Salam.


Hari ni Chacha pergi sekolah agama. Pra-sekolah masih bercuti tapi nanti kena ganti time weekend tapi sekolah agama sebelah petang dah start sekolah. Sepatutnya semalam dah start, tapi terlupa. So, terponteng sehari.

Dalam pukul 12 lebih tengahari tadi dia tertidur lepas minum susu. Pastu kul 1.30 petang, kejut dia. Laju je dia bangun. Tak susah pun nak kejut dia. Ikut perangai sape lettew. Ehem ehem. Heee. :-P

Lepas dia mandi, kite pakai kan dia baju, tudung, bedak. Siap pakai deodorant kawwwww ! Over tauuu. Mengalahkan budak besar ! Zzzz. (-.-") 

Hari ni hari Khamis, so kena pakai track suit dengan t-shirt dan tudung. Dia gelak gelak time pakai tudung sebab tudung tuh besar. Tapi tak pe. Comel. :-)

Tengah tunggu Abah balik kerja.
Nak hantar dia pergi sekolah.

Muka nak marah + nanges. 
Huuu~

Dia tak kasik amek gambar die.
Eksen !

Ni dah gembira sebab Abah dah balik.

Belajar rajin rajin Sayang !
(^_^)

Kite nak continue belog orang. 
Sesiapa nak kite editkan boleh tengok contoh 
dekat SINI. :-)