.esok exam

Salam.

Esok kite exam. Paper kedua untuk semester neh. Bulan 3 nanti masuk sem baru dan bulan 8 nanti start praktikal lepas tuh habes dan konvo dan lepas tuh boleh kawen ! Yeay~ Eh? Hihihi.

Ektuali sudah pening kepala mengadap buku, pulak tuh study sambil minum air coke, makan jajan, makan twiggies, mau tak pening kepala sebab asek melantak je. . Zzzzz. (-.-") Lepas dah pening, mula lah carik pain killer. Sket sket bergantung dengan ubat. Hidup dengan ubat jer. 

Esok exam paper pagi. Then next paper is on 9 Jan, then 16 Jan then 19 Jan then last will be on 20 Jan. Tak sabar nak balik rumah, nak jumpa askar jepun a.k.a Nur Aini Faqehah. Siapa yang friend dengan kite dekat FB mesti tau askar jepun tuh  sapa. Kikikiki. :-P

Ok lah, nak continue buat revision lagik sket then tidur sebab esok exam pagi ! Hukhuk. Wish me luck~ Bai bai ! (^__^)

Tadi update b2b tapi short update je.:-)