.eiii sampai hati sayang !

Salam.

Ektuali macam tanak hapdet belog sebab nak focus on revision for final exam tapi mesti lah bukan buat revision 24 jam kan kan? Heeeeeee.. Nak tau tak? Kalau korang cakap tanak pun, kite nak bagitau jugak.. Hihi. Kite dapat anak sedara! Hoyeahh~ Kakak kite dah selamat bersalin baby girl semalam.. Gila tembam. Malas nak upload gambar sebab malas nak transfer dari henpon ;-P

So, semalam, borak borak dengan housemate kite. Kite cakap lah dengan kawan kite yang kite takut gile saket nak bersalin tuh. Sebab ada kes yang meninggal time bersalin, pastu ada yang cakap seksa gile. Huwaaa.. Padahal masa kite lambat lagik tapi dah pikir bukan bukan. Huhu. Sebab nya kite neh kalau peyed pun dah saket pinggang macam hape, siap tak boleh nak jalan.. Huuu.

Kawan : Intan tau tak, ada tau doa untuk pindahkan sakit bersalin dekat suami.
Kite : Eh, ye ke? Tak pernah tau pun. 
Kawan : Betul, ada. Kite pernah terbaca..

Lepas tuh, malam tadi masa punch card sebelum tidur, ceta lah dengan Irfan pasal hal ni...

Kite : Sayang tau tak.. Kawan kite cakap kan, boleh pindahkan saket bersalin tu dekat suami. Ada doa khas. Nanti time kite, kite nak baca lah doa tu.
Dia : Ei...sampai hati Sayang.. Kenapa plak nak pindah kat suami? Pindah lah dekat bapak mertua ke, dekat doktor ke..
Kite : Eh, kenapa pulak?
Dia : Ye la.. Nanti kalau Sayang baca doa tuh, mana lah tau, masa tu Abang tengah drive pastu tetiba Abang eksiden ashane? Tak pasal pasal anak kite jadik anak yatim.
Kite : Eii dia ni !! Tak simpati kat orang langsung.
Dia : *gelak*

Tensen jer cakap dengan dia. 
Orang seyes dia maen maen. ;'(