.eh eh, semua orang nak sambut besday kite

Salam.

Tengok tajuk dah tau kite neh perasan tan tan tan. Kah kah. Dulik ah. Janji nak perasan jugak. Hihihhi.

Beberapa minggu lepas adalah minggu terakhir kite dalam Semester 4 neh. Dan 4 Januari lepas merupakan first paper kite untuk final exam. Disebabkan sangat rajin study, belog ini terabai. (rajin lah sangat!) Minggu last tuh kebanyakkan lecturer buat final discussion dengan students. Dan untuk kelas faveret iaitu HRD (training & development) kiteorang buat makan makan dalam kelas.

Lecturer faveret kiteorang, Miss Mimi kasik duet untuk kiteorang buat jamuan. Dan kami pun kumpul jugak dana dari diri masing masing untuk top-up duit yang Miss Mimi kasik tuh dan buat jamuan yang sangat best ! Pihak pengurusan kelas beli KFC & sebijik kek untuk meraikan hari terakhir untuk kelas Training tuh.

Dan kebetulan, masa buat makan makan tuh, baru je lepas 3-4 hari besday kite. Kire celebrate lagik skali lah. Keh keh keh. And the best part is, Miss Mimi suap kite kek ! Muahahahaha :-D

Memula Miss Mimi suap kite. 

Pastu kite suap die balik :D

Dengan Ziera, blogger jugak.
Tak sangka diam diam dia dalam kelas,
rupanya kuat celoteh jugak dalam belog.

Find me ! (^_~)v
Miss Mimi kat tengah tuh comel je kan?

Kelas kite memang takde budak laki.
Boleh lah belajar tanpa gangguan. Cewah :-P

Oh yeah. Lupa pulak yang sebenarnya petang tadik kite exam paper Training. Usaha dah, sekarang tawakal jer lah. Next paper is on next monday. Ada masa seminggu lagik untuk buat revision atas katil iaitu tidur ! Muahahaha. Tata~