.tak jadik merajuk !

Salam.

Hectic week yang menyebabkan badan kite saket, lemah dan seterusnya demam. Tahniah ! Rasanya macam dah lama tak demam. Rasanya tahun lepas, kite jadik juara demam sedunia. Penat sikit demam. (T__T)

Khamis lepas, kite dating dengan Irfan. Ektuali dah dekat seminggu Irfan demam, so malas lah nak ajak dia kuar kuar sangat. Cuma hari tuh terpaksa mintak tolong dia sebab dah tak de sesiapa nak tolong. Refer entry neh. 

So, khamis malam tuh kite ade kelas. Abes kelas pukul 10.30 malam. Tapi gigih nak jumpa. Irfan pun dah baek demam sikit. So, takde lah kite kena sound sebab banyak sakap. Keh keh keh. Malam tuh, kiteorang nak tengok muvee. Kite nak banje dia tengok muvee sebab selama neh asek dia jer yang banje kite.

Mesti lah Ombak Rindu dah buang dari list awal awal sebab silap silap kite yang kena ong bak dengan Irfan. Dia mana suka tengok cerita macam tuh.Kiteorang pun tak plan nak tengok cerita apa. Cerita yang best best semua pukul 12 keatas. Kang lewat pulak balik. Tengok cerita paling awal, Twilight. Kite tak layan ceta neh sangat, tapi dah takde ceta laen, layan jer lah..

Memula tengok tuh, a bit bosan. Ye laa.. Dah kite tak tengok sangat episode episode sebelum neh. Mesti lah tak berapa faham. Kite tengok muka Irfan macam dah boring jer. Dalam hati sakap, Hmm mesti dia tak suka cerita neh. Menyesal beli tiket. *sebab kite yang banje dia tengok muvee. burn rm22 kalau dia tak suke :'(*

Kite : Sayang, tak suka ek ceta neh?
Dia : Eh, kan Abang tengah layan neh..
Kite : Hmm ok..

Tengah tengah tengok cerita tuh, kite kuarkan satu note kecik dalam poket kite dan kasik pada dia. Kite sakap dengan dia, baca dekat rumah. Jangan baca sekarang. Tapi dia tuh pesen tak menyabar. Dan dan tuh jugak dia bukak. (-.-")

Lebey kurang camni lah note tuh.
Kite buat time boring dalam kelas.

Macam konfiden jer Irfan akan pakai hensem hensem time jumpa kite malam tuh. Keh keh keh. Tapi selalunya memang dia akan pakai kemas kemas. Malam yang kiteorang date tuh, dia pakai sneakers, short, tshirt dan topi. Simple but nice. Bagi kite, dia pakai apa-apa pun, tetap nampak hensem di mata dan dalam hati kite. *gila bayang* Kakakakaka. :-D

Gambar hiasan. :-P

Lepas dia bukak note tuh, dia senyum pastu dia sakap dengan kite, Tenks Sayang.. Sayang pun nampak cantik malam ni. (^___^) Hihihihi.

Lepas habes tengok muvee, kiteorang pergi makan then terus balik rumah sebab dah lewat malam. Sampai rumah punch card dulu tapi sakap kejap jer. Kite neh pesen tak suka sakap kejap dekat fon nanti mula lah emo. Keh keh. Padahal baru jer jumpa tadik. (T__T) Before tido, text dulu dekat fon..

Dia : Tenks sebab belanja Abang tengok muvee. Bla bla bla.... Ilysm.
Kite : Ily More.. :-*
Dia : Selamat Malam Sayang.. Love you..
Kite : Tenks sebab nak jumpa kite. Tenks sebab sudi teman kite tengok muvee. Tenks sebab banje kite makan.  Tenks untuk malam ni. Tenks untuk segalanya. Gudnyte. Tido lena. Ilysm. :-*

Meset pepanjang macam neh telah menunjukkan bahawa kite emo. Haha. Kite pun tak faham kite neh kenapa. (T__T) Ektuali kite nak majuk kot sebab kite tak ngantuk lagik tapi dia dah ngantuk, dia nak tidur.  Tu yang kite geram sangat sebenarnya. (-.-") Then tetiba dia text kite lagik..

Dia : First time tengok cerita hantu Sayang tak jerit. :-* Tahniah. Anda semakin berani.
Kite : Mana ada antu kat cerita tuh. =.=
Dia : Yunk..vampire tu bukan hantu eh?
Kite: Antu.. =.= Tapi dia tak cekik orang pun..

Dari nak emo, nak merajuk, terus tak jadik. :-) Senang jer nak hamek hati kite sebenarnya. Hihihi. Maka selepas itu, kite dapat tidur dengan senyuman. 

Tapi sebenarnya malam tu adalah malam pemindah virus demam. (T__T) Irfan dah baek demam, pastu kite pulak sambung demam dia. Dem betei. Batuk tak teruk sangat, cuma flu dengan pening kepala pastu badan panas. Kejap ok, kejap tak ok. :'(

Doakan kite cepat sembuh ! (^__^)
Nyte korang~~