.siapa ada belog b2b ?

Salam.

Selamat Hari Ahad ! Feeling better from yesterday. Harap harap, cepat lah kebah demam neh. Lagipun Irfan sakap, jangan layankan sangat demam tuh, nanti makin teruk. (>__<)

Ektuali, kite nak tanya korang korang, siapa yang ada belog B2B? B2B is stand for Bride To Be. Cewah. Konon lah kite neh akan jadik bakal pengantin. Mungkin bukan hari ni atau esok, mungkin tahun depan ker.. Tahun depannya lagi ke.. Kan kan? Ngeeee. (^_~)v

Planning is bringing the future into the present,
so that you can do something about it now.

So, dengan adanya belog B2B neh, kite boleh lah buat preparation sikit demi sikit. Idea tak datang sekelip mata. Idea tuh datang secara tiba tiba. So, bile idea datang, boleh lah simpan dalam belog B2B. Nanti boleh refer bila sampai masanya. ;-)

Rasanya ramai dah tau URL belog B2B kite. Sebab kite selalu ping dekat page Intanurulfateha's Blog dekat pesbuk. Yang LIKE page tuh, dapat lah view belog B2B kite. Hihihi. Tenks kepada yang sudi view dan berkongsi idea dan komen. Yang tak tau lagik URL, boleh klik sini.

Feeling macam dekat oversea :-P
 
So, pada yang ada belog B2B jugak, boleh tinggal link dekat ruangan komen ek. Kite nak follow belog tuh pastu nak masukkan dalam bloglist. Senang nak buat reference.

Thank You In Advance !
(^______^)

*tetiba rasa badan panas balik*
(T__T)