.segmen mari carik mana kite

Siapa hebat, cepat carik kite cepat !
Muehehehehe~

Ok, sebenarnya agak kekok untuk menulis dalam belog neh hari neh. Rasa macam dah lama tak hapdet. Nak cerita apa pun tatau. Kehidupan berjalan seperti biasa cuma biasa lah, orang dah tua, sakit sakit tuh normal. :-P

Nak cerita pasal family, minggu neh tak balik kampung pulak. Nak cerita pasal Encik Boipreng, seminggu dah tak jumpa dia. Seminggu pun nak kecoh kan! Seminggu seminggu pun, mata neh dah rabak. Ni belum 6 bulan lagik. (T__T)

Ok. 
Sumpah tatau nak hapdet ape. 
Tunggu lah ada cerita best nanti, 
baru kite hapdet yer. 
Tata ! 

Eh, sebelum terlupa! Gambar atas tuh di-snap sebelum balik ke kampus setelah selesai training program dekat kolej komuniti jasin hari tuh. Cerita dah basi. 

Ok. Tata lagik sekali.

*birthday wish : i wish nothing but him...
*less than 3hours to go.. :'(