.kesayangan kite punye besdayyy - super chacha~

Salam.

Kite suka gaduh dengan dia. Kadang kadang tu, tarik rambut dia, tolak dia. Mesti korang nak cakap kite kejam kan? Tapi sebenarnya, dia yang suke buat camtuh dekat kite dulu ! (T______T)

Kadang kadang tu, dia jadik baek sangat. Baring sebelah kite. Main geletek geletek. Pastu nanti tetiba dia datang bilik kite, bawak 2 botol vitagen. Satu untuk Angah, satu untuk Chacha.

Bila kite balik rumah jer, mesti dia meluru dekat kite. Pastu nanti, mula la mulut dia bercerita hal itu, hal ini. Hal dia melukis gambar tuan puteri. Hal dia mewarna. Macam macam cerita! Dia lebih kuat membebel dari kite dan tolong lah percaya ! 

Nanti mula lah dia cakap, Angah tanak balik Melaka eh? Angah nak duduk rumah Chacha ek? Sebab dia tau, kite memang tak suke duduk rumah sewa yang tak best neh. Huk huk. Setiap kali kite nak balik ke sini (rumah sewa) mesti die ulang ayat tuh.

Lepas tuh, kalau dia, Mama, Abah, Yeop hantar kite balik rumah sewa, lepas kite salam cium cakap babai, kite nak salam cium Chacha, tapi mesti dia tanak. Dia pesen nak nanges atau cepat touching. Dia tak suka kan perpisahan. Ok. Tiba tiba rindu Chacha sangat sangat.



Ni video masa celebrate birthday Chacha tahun lepas.

Ni gambar tahun lepas.

Gambar tahun neh, tunggu Angah balik wiken neh ok!
(^_______~)v

HAPPY BIRTHDAY CHACHA!
~~~ Angah Sayang Chacha ~~~