.insyaAllah tahun depan :-)

Salam.

Hai korang...  Ni sambungan dari entry sebelum neh. Ektuali entry kali ni banyak gambar je sebab tatau dah nak cerita ape. Heee..

Kecitnyeee saye.. 
Dah pakai wedges berinci inci pun masih nampak pendek.
(T___________T)

Masa time wedding kazen Irfan tuh, kite cakap dengan Irfan, nak amek gambar dengan pengantin.. Nanti boleh letak dalam belog. Then Irfan ajak lah naek ke pentas pelamin. So, ikut jer lah.. Bila sampai jer atas pentas tuuu...

Hazzim : Kau duduk lah Fan. Asek kiteorang jer duduk.
Irfan : Eh kau.. Kau lah duduk. Kau kan pengantin.
Hazzim : Alaa..kiteorang dah borink. Kau lah pulak.
Kite : Aaaaa..tanak la.. Malu.. Akak (pengantin perempuan) duduk laa..
Irfan : Duduk jer lah yunk..
Wife Hazzim : Intan duduk lah. Kiteorang dah puas duduk. Korang duduk lah pulak.
Kite : Hee..oke..

Ok time tuh sumpah segan oke. Bayangkan lah, dekat hotel tuh dah lah penuh dengan sedara mara tetamu segala. Dem betei ah Irfan neh tau. (-.-") Rasa nak nyuruk jer bawah kerusi tuh. (T__T) Nak tanak, duduk jer lah sebelah Irfan. Keh keh keh. Amek berkat.. :-P

Time atas pelamin tuh, siap dengan Mak Irfan naek atas pentas amek gambar kiteorang dan cakap Amboi amboi amboi.... HAHA. Lawak betei time tuh. Memang ramai gile yang snap gambar. Segan seh. Tapi tebalkan jer lah muka. Huahuahua. Kepala Irfan tuh dah lah kecit, pakai tanjak siap melurut ke leher. Sep baek Hazzim (pengantin lelaki) tolong kecitkan sikit tanjak tuh. Failed betei pakai tanjak. :-P









Antara semua gambar dekat atas, mana faveret korang?
Yang ni faveret kite ! :-P

Shaking pulak gambar neh..
(-.-")

Ramai dah sedara mara kawan kawan dok tanye Irfan, tanye kite, bile bile bile? Jangan lama lama.. (-.-") Kite diam jer. Tatau nak jawap ape. Tapi bila dengar Irfan jawap, InsyaAllah.. Tahun depan.. Sejuk hati kite.. :') Semoga apa yang di rancang berjalan lancar. Kami cuma merancang, Tuhan yang menentukan.

Doakan yang terbaek untuk Intan & Irfan yek!
Aminnnnnn.....

Dan
Selamat Pengantin Baru kepada
Hazzim dan Isteri.
(^___^)

Nantikan entry seterusnya !
Hari ke -3 di JB!
Dah macam telenovela lah pulak. :-P