.segmen doktor cinta kehkehkeh

Salam.

Hari tuh soang pembaca belog kite merangkap kawan kite meset kite dekat pesbuk. Dia mintak tolong kite buat satu entry pasal dia, bf dia dan soang-pompuan-nak-kena-tumbuk. Keh keh keh.

Ektuali perempuan-nak-kena-tumbuk tuh sebenarnya officemate kepada boipren kawan kite ni. Alaa susah aaa kite nak explain. Korang baca sendirik ek meset kawan kite neh. Kite kopipes jer. Pesen malas nak edit. Hihihi. Kite tak leh print-screen sebab kawan kite suruh rahsiakan identiti dia.. (^_____^)

ade sorang perempuan kt opis bf kite ni minat kt bf kite..dier cube tackle, tp bf kite layan dier as a ofismate je la kan..
tapi, tetibe ade sorang lagi perempuan ni duk menghasut bf kite suruh tinggalkan kite & couple ngn kawan dier tu..huhu..semalaman kite nanges bile bace msj perempuan tu..
nasib bf kite menangkan kite..
cume, x lame lg tempat keje bf kite ade buat family day, jadi bf kite ajak kite..bf kite ckp nnti bleh la dier tunjuk perempuan yg jadi batu ap tu & perempuan yg minat kt dier tu..kiter kenal bf kite, dier mmang x layan perempuan yg nak tackle dier tu, tp bf kite pon geram ngn perempuan yg 1 lg tu..yg jadi batu api tu..
ape ye nk buat dgn orng mcm tu?..huhu

So, apa pendapat korang?
Pompuan tu nak kena tumbuk ke nak kena tumbuk?

Pilih salah satu.
Tumbuk ke tumbuk?
Keh keh keh.

Tapi pompuan penghasut tuh kalau kena terajang,
macam best jugak kan !

!@#$%^&@#
*emo* 

Hihihi.