.perasaan bila kena reject

Salam.

Korang pernah tak rasa segan bila orang yang korang suka tuh, reject korang? OMG. Sumpah kalau boleh dah tanak mengadap dah muka orang tuh lagik. Huhuhu. Kite tak ingat lah kite pernah kena reject ke tak. Eh kejap! Mesti lah pernah. Kena reject dengan ex-boipren. (T_______T)

Dan mesti lah kite pun pernah reject orang! Keh keh keh. Tapi tuh 3-4 tahun lepas. Orang yang kite reject tuh dah selamat jadik suami kite. Alhamdulillah. Suami kite untuk beberapa tahun akan datang. Keh keh keh. Sekarang ni orang tu jadik pakwe kite dulu. :-P

Esok, 28 hb November, genap setahun kite rapat dengan orang tuh. Setahun yang lepas dia dengan berani nya kasik no henpon dia dekat kite. Dan kite menerima dengan hati yang terbukaaaaaaaaa... Tak sangka dah setahun rupanya... :-)

Setahun yang lepas, doa ni yang selalu kite baca dan alhamdulillah, Allah SWT sentiasa mendengar rintihan hambanya..

Ya Allah SWT... Gantikanlah yang telah hilang.. Tumbuhkanlah yang telah patah... Walaupun tak sama dengan dirinya..... :') 

Dan Allah SWT telah gantikan yang telah hilang dan telah tumbuhkan yang telah patah dulu dengan yang baru dan yang lebih baek sekarang.. (^__^)

 Semoga akan sentiasa ada sinar bahagia untuk kami berdua.
InsyaAllah....
ILYSM Sayang.
Jumpa esok.. :-)