.meset cinta dekat pesbuk

Salam.

Tadik kan, kite dapat meset dekat pesbuk. Pheww~ Tekejut mak. Panjang gila meset tuh. Kite tak baca, terus reply. Keh keh keh.


Disebabkan kite jujur orangnya (konon) kite pon print screen lah meset tuh. Tak de lah nanti Super K saspek kite curang. Hukhuk. Print screen sikit jer.

Sekarang, kite nak ajak korang semua baca meset neh sama sama dengan kite. Boleh? (^__^) Kite tak print screen, kite kopipes jer. Huuu~

salam .
kak intan , kite ingat nak mintak tolong kat kak intan .
macam ni , kelab kite nak buat dinner ,
so kitorang cadang sama ada nak buat tema black & white / back to school .
tapi mainboard macam nak tetapkan tema 'back to school' sebab kitorang dah fikir decoration semua .
macam comel dengan tema tu .
kalau black & white tu ok jugak . nampak elegance , cuma bab decoration susah sikit la sebab mesti nak black & white jugak kan .
kalau tak dah lari tema .

masalah nya sekarang tetiba tadi kite dapat tau yang thema back to school tuh dah ada kelab laen nak guna .
bila fikir balek macam tak best la kan sama dengan diorang .
kak intan kan ramai kawan & followers kan .
ingat nak mintak kak intan tanya pendapat diorang . huhu .

ni antara tema yang ada dalam list kitorang :
1 - back to school
2 - black & white
3 - batik [tapi macam tak best . nak batik bagai . buat kat kawasan u je pon . hihi]
4 - smart casual [ni macam biasa sangat ]
5 - 70s / 80s / 90s

dinner dulu kelab kite penah guna tema 70s 80s nih . & ada jugak yang suggest kan arabian theme . sekarang ni kitorang tengah cuti sem sampai hujung minggu ni . kalau boleh tetap kan tema awal bagus jugak . sebab dorang boleh bawak baju dari rumah .
hee ~ bolehh tak kak intan ?

-yaya ^^,-

Panjang kan meset Dak Yaya neh? Kite dah kate dah. Huuu. Pada pendapat kite, kite suka tema yang ke 5 tuh! 70s/80s/90s~ Boleh pakai maxi skirt, rambut afro, seluar bell bottom. 

Stylo woo~~

So, apa pendapat korang?
(^________^)