.kepeningan kepala yang extreme

Salam.

Kite selalu pening kepala. Lepas tuh saket kepala. Eh, dua penyakit neh sama jer kan? Kui kui kui. Bila kite mengadu dekat Super K, nasihat dia adalah, Minum air puteh, mnum air puteh dan minum air puteh. Kite neh memang kurang sikit minum air puteh a.k.a air masak. 

Hari tuh, Super K tanya kite.. 

Dia : Dah minum air puteh belum?
Kite : Dah! (Laju je jawap)
Dia : Berapa gelas?
Kite : Satu jer. (Slow sikit jawap. Huhu)
Dia : Satu tuh bukan minum. Tu buat basah tekak jer. Bla bla bla.. (Membebel seperti makcik. Kui kui kui.)

Alaa bukan air puteh jer kite malas minum. Air laen pun jarang. Keh keh. Selalu kan, kalau makan, kite makan jer. Kadang kadang tak minum. Kalau makan dekat kedai, minum mesti tak habes. Tapi ais habes pulak. Ngaaaaa.... :-D

Dah 2-3 hari neh kite tidur, kite sapu minyak kapak dekat kepala. Saket kepala yang menjadi jadi. Hari tuh ada up status dekat pesbuk, Ouch, headache. Pastu ada soang akak tuh komen. Dia sakap, Pakwe ade pun saket kepala ker. Lebih kurang camtuh lah komen dia. Hehe. Alalalala... saket kepala kite bukan sebab pakwe ada ke takde. Kalau pakwe takde, demam terus. Keh keh. Ok tipu. 

Google jer gambar neh.
(^__^)

Semalam, masa nak sapu sapu minyak kapak tuh, tetiba botol minyak kapak boleh terpelanting ke dinding pastu jatuh ke lantai. Habes minyak kapak tuh terpercik dekat dinding. (-.-") Nasib baek tak pecah botol minyak tuh. Nampak benar pening kepalanya tuh. Hihihi. Lepas tuh, masa punch card dekat Super K before tidur, kite sakap dengan dia....

Kite : Yang..tadi kan, minyak kapak kite jatuh pastu terpelanting dekat dinding. Habis dinding kite dah comot kena minyak kapak.
Dia : Ye ke.. Mesti dinding tu berangin jer kan malam ni.
Kite : Eiiii...awak ni! Maen maen eh!

@#$%^&@#$%
Apa punya jawapan daaa...