.ingat anak toyol mana tadik !

Salam.

Hai my diary ! Terasa nak hapdet pulak malam neh. (^_^) Kite dekat rumah manis rumah neh. Mata dah kuyu jer. Katil dah memanggil manggil dah. Esok dah kena balik rumah sewa balik. Aaaaaaa stresssss.. (-.-")

Semalam sampai rumah manis rumah pun dah lewat malam. Ektuali, kite yang nak gerak lambat. Keh keh keh. Sibuk lah pergi buat treatment rambut segala dekat salon. Salon tuh gila bapak ramai orang. Biasa 3 jam, ni dekat 5 jam menunggu. (T__T) Tapi takpe lah. Hasil yang memuaskan. (^___^)

Kite gerak balik Muar dengan Super K. Mintak tolong dia hantar kite sampai rumah sebab kite neh pesen malas naek bas. Tak suka bau bangla dan yang sewaktu dengannya. (Sebenarnya malas gila pork nak naek bas. Penat! Hihihi) Super K sampai rumah sewa kite pukul 10 malam. Kalau nak pergi makan makan jer atau dating dating tak pe lah. Ni nak pergi balik kampung. Nak sampai Muar pukul berapa. Phewww~ *lap peluh*

Mama dengan Abah dah call banyak kali, tanya nak gerak balik pukul berapa. Sebab doang ingat kite naek bas. Teheee~ Tapi sebenarnya Super K hantar. Bagus betei #menantupilihan neh. :-P Kiteorang makan makan dulu sebelum gerak balik. Makan yongtaufu ! Dah lah amek banyak lepas tuh tak habes. Intan neh suka membazir. :'(

Kiteorang sampai rumah Muar dalam pukul 12.30 am sebab gerak pukul 11 malam, lepas settle makan semua. Estimate sampai pukul 1 pagi tapi sampai awal setengah jam. Gila tak laju pulak si Super K neh bawak kereta. Lagi lagi dekat selekoh. Geram betul! Lagi selekoh, lagi laju dia bawak. (T____T)

Sampai rumah, Abah tak balik kerja lagik. Mama dah tidur. Adik kite yang bukak pintu. So, lepas angkut segala beg nak bawak masuk rumah, tetiba ada 'sesuatu' meluru keluar dari pintu rumah. Terkejut kite, ingatkan anak toyol mana tadik. Rupanya CHACHA.

Terus meluru pergi dekat Abang Ipan dia.

Super K dekat rumah kite tak lama. Dah lewat sangat. Lepas maen maen dengan Chacha, dia terus gerak balik Melaka semula. Tapi esok, dia datang sini semula. Amek kite bawak balik Melaka. Huuu~ Untung laaa dapat pakwe rajin hantar dan amek.. Keh keh keh.

Mama cakap, Chacha eksaited nak tunggu kite balik rumah. Tatau lah eksaited nak jumpa kite atau nak jumpa Abang Ipan dia. :-P Tapi sejak semalam sampai lah ke sekarang, berkepit jer dengan kite. Susu orang laen buat, dia tanak minum. Nak jugak kite buatkan. Mandi nak suruh kite mandikan. Semuanya nak kite buat. Haish..nanti balik Melaka semula, mesti kite rindu dia. :'( 

Tadi mama suruh cakap dengan Super K, suruh dia datang awal sikit. Suruh lunch dekat sini. :-P Hihihi. Alalalalaaaaa manjenyaaa lahai... Tak sabar nak jumpa Super K esok ! :-P

 Comel tak?
Ngaaaaaaaaaa... :-D

Ektuali ni baju raya kite. Raya puasa hantar, baru siap.. (T_________T) Gila lama kan kan? Sebab tailor tuh tak dapat nak siapkan. Dia ada banyak gila tempahan. Hukhuk. Tadik pakai time pergi wedding rumah kawan. Simpan ah baju neh, buat raya tahun depan :-P

K lah, nak tidur. 
Nantuk sudaa. 
Nanyte~ :-)