.huwaaaaaaaaaaaa buat maluuuuuuuu jerrrr hukhukhuk

Salam.

Hukhuk. Segan nak cerita tapi nak cerita jugak. Biar lah jadik pengajaran sampai mati. Hik hik. Kan kite sakap, Super K pergi trip memancing dengan kazen dia yang bakal berkahwin wiken neh kan kan? Kononnya trip tuh 3 hari 2 malam dan kompem kompem lah kite tak dapat contact Super K selama 3 hari sebab kat tengah laut mana ada pencawang telepon. (-.-")

So, malam tadik memang super boring lah. Kalau siang memang tak rasa sangat sebab busy dengan kelas. Bila malam, budak rumah memasing gayut dengan boipren masing masing. Kalau tak gayut pun, dok meset meset dengan boipren tapi kite, hukhuk. Dok meset dengan antu. Meset tak delivered. Hukhuk.

Meset meset Super K antu sampai tertidur. Bangun tidur, before pergi kelas, meset lagik. Macam lah dia baca. Pedulik hape. Huhuhu. Pastu tadik, abes kelas dalam pukul 12 lebih, text dia lagik, sakap dah habes kelas. Sambil jalan, sambil meset, sambil borak dengan kawan. Tetiba henpon kite kuar lagu... ♪ ♫ Apa benar aku sedang jatuh cinta.... ♫ ♪ Terkejut ai nyahhh.. Super K yang call !!!!

Kite : Hello. Sayang!! Rinduuuu.. Sayang dekat manaa??? 
Dia :  Sayang, Abang dah masuk port. *gelak*
Kite : Eh, cepatnyaaa balik! 
Dia : Ombak kuat lah, tak boleh mancing. So, balik lah.
Kite :Heeee...malu laaaa.....  *speechless* 
Dia : Ni baru sehari Abang pergi. Dah tujuh puluh tiga meset masuk. Kalau Abang belayar 6 bulan, terus jammed henpon, simkad kena masukkan dalam komputer agaknya.  *gelak*
Kite : Eii..jahat... Mana ada sampai tujuh puluh tiga meset! *jerit*
Dia : Hehe. Dah, nanti Abang call lagik. Abang nak makan, lapar gile.
Kite : Heheheee. Ok.. *senyum sampai telinga*

Teheeee~ Lepas letak tepon, memang super happy ah. Senyum sampai telingaaaaa. Ngaaaa.. Pastu dia text kite, dia sakap, petang petang sikit dia gerak balik Melaka. Yeayyyy! 

Sebenarnya kite malu sebab bila baca balik meset meset yang kite send kat dia malam tadi, macam dah nam puluh tahun dia pergi belayar. Dem betul ah. Haish, learn from mistakes. Tapi mana ada 73 meset. Baru 17 meset tauuuuuu. (^___^) Pasni tak payah nak cengeng sangat lah woit! Keh keh keh. Kbai~ :-P