.hapdet sementara tunggu pakwe sampai weeeeeehuuuu~

Salam.

Yuhuuuuuuuuuuuu.. Ada orang takkkk? Mesti tak de kan kan? Mesti semua orang tengah sibuk tengok bolaaa.. (-.-) Apesal kite jer yang dok terhegeh hegeh hapdet belog time time macam neh? Ektuali, kite tengah tunggu Super K sampai rumah sewa kite. Nak pergi jalan jalan makan makan kejap lagik. Lambat betei. (T___T)

Tengah tengah tunggu dia kan, tetiba kite macam neves. Macam lah baru first time nak ngedate kan kan? (>__<) Maybe sebab dah lama tak jumpa kot. Last jumpa.. Last jumpa bila ek. Jumaat kot. Hihihi. Tapi kan, kite neh jenis kalau kite neves, mula ah nak saket perut ah, ape lahh.. Tapi seyes ah woit.

Contohnye kan, time nak presentation apape dekat kampus, sebelum present, kemaen ah perut buat hal. Nak terbery ah, ape ah. Padahal sebelum tuh tak de makan apape. Pastu lepas habes presentation, elok jer perut neh. Terus je sehat walafiat. Tengok ah. Perut pun pandai gedik. (-.-")


Korang pernah tak mengalami simptom-simptom pelik camni? 
Ke kite soang? 
Keh keh keh.


K la, dia dah sampai. 
Baiiiiiiii!!!

Nanti nak amek gambar bebanyak ah.
Tapi sape nak amekkan?
(T__________T)

Bai lagik sekali !