.the sweetest FRIENDSHIP we ever tasted !

Salam.

Hoyeah! Hoyeah! Ini adalah cerita Sabtu lepas. Sabtu lepas, kite pergi konvo seorang blogger terkenal yang hensem dan macho dan pandai membuat ketupat. Siapa lagik kalau bukan, Heidi Shafiq. (-.-")  Ok, sebenarnya tak ikhlas pun nak pergi konvo dia. HAHA. Ada lah sebab utama kite pergi konvo dia. Baca sampai habes ek entry neh. Kikikikiki... :-P

("v")

Pepagi lagik Cimi dah call kite, suruh siap siap, dia nak datang amek kite dengan Ana since kiteorang tak de transport nak ke UTeM. Cimi suruh mekap mekap dekat kolej dia jer. 


Di pendekkan cerita, kiteorang pergi konvo HS berlima. Kite, Ana (serumah) Cimi, Sara (sekolej) dan Tyka. Gerak ker UTeM dalam pukul 1 petang. Sumpah gila panas dekat UTeM tuh. Haus. Pehh memang menguji kesabaran betul. Kejap kejap beli air. Satu air tin dah RM2.50. (T__T) 

Kiteorang tak tau nak bagi apa dekat HS. Nak kasik bunga, nanti layu. Nak kasik bunga plastik, HS tuh gay. Keh keh keh. So, kiteorang decide nak kasik BELON jer. Kah kah kah.

Intan dengan belon, ane lagik comel?
INTAN KAN KAN KAN?
Ok, mekasih.
(^_________^)

Double Chin!
(T__T)

Tadaaaaaaaaa....
Ni lagik satu hadiah yang kiteorang kasik kat HS.
Harap dia takkan pernah lupa frienship ni..
:)

Suka gambar neh!

Hepi convoque buddies!
(^________^)

Hihi. 

With his family.

NI SEBAB UTAMA.
*wink*

Kbai.
HAHAHA.

Ok tipu. Lelaki berbaju hitam neh Heidi Shazriq. Adik kepada si HS neh. Alaaa saja je suka kacau kacau. Jangan fikir laen pulak. Kite dah sakap dah dengan Super K, yang kite amek gambar berdua dengan Heidi Shazriq neh. (=.=) Heidi Shazriq neh 23 kot. Eh, ntah lah ek. Tak tanya pulak tapi yang pasti dia muda sebab kite sebaya dengan si Heidi Shafiq tuh.

Kite : Sayang, kite letak gambar kite dengan adik Heidi tau dekat belog. 
Dia : Hah, letak lah..
Kite : Kite saja saja tau letak. Sayang tak marah kan?
Dia : Tak.. tak marah..
Kite : Alaaa..tuh adik dia jer.. Lagik muda dari kite.. Kite nak hapdet belog pasal konvo Heidi daritu. Bla bla bla.. *bersusah payah untuk explain*
Dia : Haha. Letak je lah yunk. Abang tak kisah laaa...
Kite : Ok, mekasih! Hihihi..

Heidi Shazmi.
Macam sebaya jer sebab sama tinggi.
Padahal dia baru darjah 6.

Mama, mama. 
Yang ni sebaya dengan Abang. 
(25tahun)

TAK PAYAH LAH NAK MENTION UMUR WOI!

Balik dari konvo, HS text each of us..

Hey My BLM. Thanks sangat sangat cos sudi datang tadi. Memang macam artis wanna-be lah korang. Haha. Selagi korang jadik kawan aku, korang akan bertambah cantik setiap hari. Trust me! :-)

(-.-")

Bukan kiteorang memang dah cantik ke?
Kih kih kih.
(^__^)

Mekasih Tyka for the DSLR.
Nanti bebila kite photoshoot lagik okeyh!
(^_________^)

Ok bai. 
Malam nanti kite hapdet pasal Super K.
Rindu lah nak tulis entry jiwa jiwa.
Keh keh keh.