.selamat hari jadi sayang !

Salam.

Hik hik hik. Percaya tak kalau kite sakap hari ni birthday Super K? Mesti tak caya kan kan? Sebab hari tuh, masa bulan 6 haritu baru jer celebrate birthday dia together gether. Keh keh keh.

Kalau korang tak percaya, korang boleh klik SINI. Hari ni birthday Super K yang ke 10 000 hari. Yeayyy!!!

Semalam
Kite : Sayang...tau tak.. Esok kan, birthday Sayang yang ke 10 000 hari.
Dia : Ye ker? Mana Sayang tau?
Kite : Alaaa..kite tau la.. Kalau Sayang tak caye, cuba Sayang kira dari start hari Sayang lahir, sampai hari ni. Hahaha.
Dia : Woi.. Cepuk kang! Hahaha.

Hari ni
Kite : Sayang...hari ni birthday Sayang! Cepat lah mintak kite hadiah..
Dia : Tak nak lah..
Kite : Alaa..mintak lah.. Macam ni.. Nak hadiah!
Dia : Nak hadiah!
Kite : Eii..gedik ! Hihihi.


Selamat Hari Jadi Sayang..
LOVE YOU!

(^___^)

Hukhuk..tak dapat nak celebrate.
Super K dekat JB!

Balik lah Melaka cepat cepat cepat !
(T__________T)