.sayang, tak pe ker? :'(

Salam.

Emm ektuali kan, belog kite neh kire macam diari harian kite. Kite suka tulis dalam belog sebab kite suka baca balik. Dan kite tak pernah pun paksa sesiapa baca dan follow belog kite. Nak baca, baca. Agak agak tak suka, tak payah baca. Tak payah nak kutuk kutuk kite, buat dosa jer kan. Sebab tuh belog kite takde chatbox. Sebab ramai sangat yang dengki dari yang mendoakan kebahagiaan kite. :'(

Dari pakwe lama, sampai ke pakwe yang baru neh, style belog kite still sama. Suka bercerita tentang pakwe. Dan maybe certain entry kite kelihatan agak gedik. Err..bukan certain, malah semua kot. (T__T) But that is the real me. Itu lah diri kite dekat luar. Sama jer. Kui kui kui. Kite tak reti lah nak jadik orang laen.

Mungkin pendapat setiap orang berbeza beza. Kalau macam dulu, bekas pakwe kite tak berapa suka kite public-kan kisah kami dalam belog dan menjadi bacaan umum. Tapi berbeza dengan chenta hati pengarang jantung kite yang sekarang neh. Dia suka. Alhamdulillah...

Cuma sekarang, kite cuma perlu lebih bijak mengarang entry tanpa mengikut emosi. Kalau dulu, asal gaduh jer, hapdet belog. Dem ah. Buat malu jer. Sekarang, takde lah macam tuh. Buat apa nak cerita yang tak best. Kite tulis entry yang best best sebab kite sendirik suka baca balik. Kalau entry sedih sedih, buat apa nak ingat balik kan kan kan? :-P

Then semalam, kite meset Irfan.....

 Thanks a lot Sayang...

Dia sangat memahami gelpren dia yang blog addiced. 
Hihihihihi.

Kite hepi bila orang suka baca entry entry kite.

THANKS A LOT !
Sayang korang ketat ketat !