.mengada ngada ataupun manja ?

Salam.

Kite rasa macam dah lama tak luangkan masa merepek repek dalam belog a.k.a diari kesayangan kite. Since kite sangat busy dengan kelas, so kite rasa nak menaip pun macam tak sempat padahal hari hari online. Teheee. Ok, berbalik pada tajuk entry, Mengada ngada ataupun manja?

Kite mempunyai satu perangai yang agak... emmm...tak tau nak sakap ashane. Ektuali kite perasan, bile Super K busy, jauh atau tak de masa untuk kite, secara automatik kite akan saket. Zzzzz. Seyes. Saket itu bukan di buat buat atau apa. Saket tuh dan dan nak datang. Tensen betei.

Kite memang lembek sikit. Lagi lagi dekat bahagian kaki kiri. Dan semalam, kelembekkan kite terserlah bila kaki kiri kite cramp masa dalam kelas!!! Oh myyy... This is my very first time jadik dalam kelas. Sebelum neh pernah cramp jugak tapi masa tu duduk hostel, time semester 1. Kalau dekat rumah, selalu. (T__T)

Semalam ada presentation time dalam kelas. Tetiba kaki kite cramp. Dah lah dalam kelas tuh sumpah sejuk gila dengan ekon yang tak boleh nak slow. Urat dekat belakang lutut kaki kiri neh tetibe tergeliat dan otot tetibe kejang. Nak luruskan kaki tak boleh. Kite cuba nak luruskan kaki tapi asek failed jer. Kalau dekat rumah, kompem kite dah jerit jerit mintak tolong. Tapi ni dekat kelas, air mata dah mengalir laju. 

Tetibe classmate kite yang duduk next to kerusi kite tegur kite, tanya kenapa nanges. Kite nak explain pun macam tak terbukak mulut. Pastu dia pegang lutut kite. Makin laju airmata keluar sebab saket! Kite buat isyarat tangan, jangan pegang kaki. Last last kite bukak mulut jugak sakap kaki kite cramp.... (T__T)

Kite sms Super K, tapi dia dekat JB. Kalau dia ada dekat Melaka pun, bukan dia boleh tolong kite. Kite sms dia sebab kite nak mengadu jer walaupun dia tak boleh buat apape... Hmmm~

Kite try jugak luruskan kaki slow slow, tetibe bunyik dekat belakang lutut tuh yang menunjukkan bahawa urat kaki kite dah tegak semula. Tapi sumpah saket. Nanges tak benti jugak. Sep baek masa presentation berjalan, lecturer duduk dekat belakang kelas. So, dia tak nampak lah kite dok menanges nanges. Wuuu.. (T___T)

Super K text kite, suruh kite keluar dari kelas. Maybe dia rasa kite tak tahan sejuk kot. Tapi kite nak gerakkan kaki pun payah, takkan kite nak seret kaki kite dekat depan semua orang yang khusyuk dengar presentation. (-.-") Kelas habes dalam pukul 10.30 malam. 

Kite pergi kelas naek motor, so memandangkan kite nak jalan pun payah, nak bawak motor pun mesti lah payah jugak. (T__T) Kite text housemate kite suruh dia datang naek motor dia lepas tu bawak lagik sorang housemate untuk bawak balik motor kite.

Sampai rumah, terus kite masuk bilik, sapu ubat dekat tempat yang cramp tuh. Sebelum sebelum neh, kite selalu saket pinggang. Lagi lagi kalau kena naek tangga bertingkat tingkat. Kampus kite tuh cuma ada 4 lif. Kalau lif penuh, alternatif laen adalah tangga. So, untuk warga emas macam kite neh, naek tangga sikit mesti lah tulang dah kruk krak kruk krak. (-.-")

Pernah sekali tuh, kite saket. Tak ingat lah saket apa. Merengek rengek dekat Super K. Bila dia datang jumpa kite, automatik segala saket kite hilang. Pelik kan? Tapi seyes, saket tu bukan di buat buat. (T__T) Kadang kadang, ada jugak kite terasa hati dekat dia bila dia sakap, Aik, aritu kemain lagik saket. Jumpa Abang terus baek, hilang semua saket. Hmm ntah lah. Tak tahu kenapa. Tapi selalu macam tu.

Semalam, ada jadik isu sikit dengan Super K. Kite text dia, call dia, tapi respon tak berapa nak ok. Dia banyak kerja dekat JB. So, maybe tak de masa nak layan kite. Kite pun emo semacam sebab kite ABC. Hmm~~ Kite tak mintak apape pun. Maybe dia ingat kite nak attention dia tapi kite bukan nak tu. Kite cuma nak ngadu kite saket. Hmmm~~

Hari ni, kaki kite still saket. Kite text Super K.. Dia ok.. Cuma kite still terasa hati sebab semalam. Kite tau, kite mengada ngada sangat. Terlalu nak bergantung pada orang. Sebab tuh ex-ex-bf kite tinggalkan kite dulu. :')

Kite tau kite teruk. Kite mintak maaf. Dan kite tau, dia takkan baca entry ni pun.. Sebab dia tak punya banyak masa untuk kite.. :')

When a girl tells you about her problem, 
it doesn't mean she complains. 
But, she trusts you.

And she miss you. 
:')