.memang lah program go green tuh macam !@#$%^&* tapi...............

Tapi time amek gambar, 
mesti lah kena senyum.

Kan kan kan?
Baru nampak comel.

Comel ker?
COMEL LAH SANGAT !
!@#$%^&U* 


Comot giler kite tadik pagi. Sep baek boipren kite takde. Kalau tak, malu jer. Kui kui kui. Dengan mata rabak, tak cukup tidur. Pukul 2 pagi tidur, 5 pagi dah kena bangun. Program tanam tanam pokok. Ni program untuk subjek Personal Development. Dapat 20 markah untuk exam. Kalau tak pergi, burn ah markah tuh.

Tanam pokok kejap jer, tapi kena jalan kaki dari kolej kediaman ke tempat tanam pokok bapak dia jauh gile hokeyh ! Ntah pape jer buat program camni tauuu... (T___T)

Comel comel kena pikul 
cangkul dengan bawak baldi.
(-.-")

2 hari program kampus yang meng-tensen-kan kepala otak kite. (T__T) Seriusly I'm not enjoying the program. Hmm..Malas nak fikir hal ni lagik. Baek kite fikir hal esok.

Port Dickson !
HERE I COME ~~
(^______^)

Dah seminggu tak jumpa !
(^_______________________^)

*senyum lagik lebar*
keh keh keh.