.kite nak tunang time besday kite nanti, hoyeahhh!

Salam.

Kui kui kui. Saspen tak? Saspen tak? Ngaaaaaaa.... Ektuali kite nak tanya, kalau buat Majlis Pertunangan atau Pernikahan time birthday boleh ker tak ekkk? Sebab ada orang sakap, tak boleh. Errr....akak kite yang sakap. Dia sakap, tak baek.... Wuuuu~~ (-.-")

Tapi kite tanya kawan kawan kite semua, semua tanya kite balik. Apesal pulak tak boleh? Adoii laa... Nak jawap ape pun kite dah tak tau. Wuuuu~ Sebab kite memang tak tahu !

Birthday kite (10 Disember) tahun neh jatuh pada hari Sabtu. So, kalau agak agak memang tak boleh tunang time birthday, anjak lah ker hari Ahad. Hmmm~ Tapi kite nak time birthday kite jugak. Sob sob sob~ Super K pun sakap, time birthday kite tuh ok tarikh dia.

Korang rasa boleh ke tak sebenarnya tunang time birthday?
Ada pantang larang dalam islam ker?
Share share lah info yer.

SEBAB KITE KOMPIUSSSSSSSSSSSSS....!

EH...
Kite cuma tanya tanya jer.
Tak sakap pun kompem ke tak.

Keh keh keh.

Tapi kalau cakap banyak banyak banyak kali pun tak pe kan?
PROGRAMMING!
Mohon doa semua hal ini di permudahkan..
Aminnn...