.jumpa pengarah kolej komuniti jasin lagik neves dari jumpa bakal mertua kehkehkeh

Salam.

Kite baru jer balik dari Kolej Komuniti Jasin. Ektuali, kiteorang (me & my classmate) ada esaimen pasal training program. Kiteorang kena train bebudak Kolej Komuniti dan akan di evaluate oleh lecturer untuk subjek HRD (Human Resource Development). Markah untuk exam woo.. So, kena buat yang terbaek!

Me & Ana.

Aien, Fina & As.

So pagi tadi, kiteorang pergi Kolej Komuniti untuk jumpa pengarah Kolej dan alhamdulillah, proposal kami di terima. (^__^) Dan akan ada perjumpaan kedua untuk perbincangan tarikh dan hal hal lain.. InsyaAllah program neh akan berjalan pada bulan November dan seramai 30 orang pelajar Kolej Komuniti Jasin akan terlibat. 

Agak agak ada tak readers belog kite yang study dekat sini ek?
Kalau ada, boleh lah jumpe! Hihihi...

BTW kite sebagai AJK Media untuk projek neh.
Hihihi senang jer...

Dan maybe kena kasik ceramah sekali time training program tuh. Fuhh kena ada self-eficacy. Badan je kecit, tapi harap harap tak kena buli lah. (-.-") Tapi kalau pegang bahagian games je pun bagus gak. Senang jer. Keh keh keh. Sebab satu group cuma ada 10 orang AJK jer. Kena lah pegang banyak jawatan kot. Tak kisah lah mana mana pun, tapi kite akan buat yang terbaekkkk. InsyaAllah.....

WISH ME LUCK !
(^_________^)