.ittew sukew tengok pakwe ittew jeles

Salam.

Ngaaaaaaaaaa... Kemaen susah nak sebut tajuk entry kite kali neh. Wuuwuwuwu~~ Ektuali kite suka nengok pakwe kite jeles. Kahkah. Sebab kite rase kan, kalau laki jeles, rasa macam comeyy gila. Kahkah. Aritu kite sakap dengan dia...

Kite : Yang, ***** (seorang lelaki) sms kite. Dia suruh kite buat website untuk company dia. Nak reply ke tak neh?
Dia : Tak payah !
Kite : Hehehe. Comey gila Sayang jeles.
Dia : Eleh. Hehe.
Kite : Kah kah.

Memang nampak simple, tapi bila ada mana mana laki nak try dekat dekat dengan kite, memang dia akan jeles. Tu belum kite sakap orang mintak num henpon kite dengan komen komen dengan kite kat pesbuk. Wuuu~ Comeynyaaa pakwe kite... Aww aww~ Tapi kalau ada mana mana pompuan dekat dengan dia, kite bukan setakat jeles, bergegar gegendang telinga dia dengar kite membebel tak benti benti ! !@#$%^&*!

Kite : Rindu lah.. Nak jumpa !
Dia : Rindu Sayang jugak.
Kite  : Esok kite tak jadi ada modul. Sebab kampus kite ekon rosak lagik. Nak dating esok dari pagi sampai pagi esoknya !

Waiting~~~

NO REPLY !
(-.-")

Kite : Tanak jumpa kite lettew ! Tanak tak pe lah ! Kite nak tidur sampai hari ahad ! Nyte !
Dia : Hoi ! Orang tengah meeting lah.. Tengah meeting ane boleh melting.
Kite : Alaaa...melting sikit pun tak boleh. Hihihi. ;-P Nanti abes meeting kejut kite eh. Nak tidur kejap. Nyte yang.. ILY..
Dia : Ok yunk.. LYT :-*

Aritu, masa dia datang rumah sewa kite, yang dia buat seprais tuh, kite rasa sonok jer. Lagik sonok dengar dia bercerita time lepak dekat kedai makan. Suka tengok dia punya expression. Tengok muka dia. Melting~ 

Dah dua hari tak jumpa. Hari ni dia pergi KL, ada meeting dekat sana. Patut nya malam neh nak jumpa, makan sama. Tapi tak pe lah.. Kerja lagik penting.. ;-)

K lah, nak pergi buat esaimen. Nanti kite hapdet lagik ekk... Tata ! (^__^)