.first time pergi pantai dengan pakwe (^__^)

Salam.

Hoyeahh! Semalam kannn...kite pergi jalan jalan pantai dengan pakwe kiteee.... Pergi balik hari jer. Pergi petang, balik malam. Sepatutnya pergi PD tuh awal lagik, dalam pukul 3 petang dah kena sampai. Tapi, di sebabkan kejadian INI, so sampai PD dalam pukul 6 petang ! Kui kui kui. Nasib baek tak kena marah dengan mereka mereka ini - Kak Tash & Suami, Kak Azie & Suami dan Kak Wani & kawannyeeee.. *wink

Bersama Kak Wani kite yang comel gile !
She is sooooo adorable !

First time jumpa, terus mesra. Sebab selama neh kenal dari belog dengan pesbuk jer. Sampai sampai jer, dia suruh kite naek apartment yang doang sewa. Sebab doang sakap, BBQ start lepas maghrib. Kite ingat, datang tinggal makan jer sebab datang lambat. Huhuhuhuh.

Dari kiri...
Suami Kak Azi, Suami Kak Tash, Kawan Kak Wani
dan yang hujung sekali (Baju Hijau) Bakal Suami kite! 
Ngaaaaaaaa.......... (^________^)

The 4 of us..
(^______^)

Yang sebelah kite tuh Kak Tash. Dulu dulu selalu jumpa, tapi yang kali ni, baru jumpa setelah setahun lebih tak jumpa. Huhuhu. Sebelah Kak Tash tuh Kak Wani then yang pinky tuh Kak Azi. Kak Azi pun first time kite jumpa.

Pakwe kite rajinnnnn sangat masa BBQ tuh !
Rajin kemas, rajin bakar...

Kite pulak, rajin makan.
Makan tak benti benti.

Sampai Kak Tash marah sebab biarkan Irfan camtuh jer. Keh keh keh.. Huwaaaaaaa.... Kite laparrrr........ Kite dah sakap, Intan yang dulu tak sama dengan Intan yang sekarang.

Intan yang sekarang 
KUAT MAKAN ! :-P

Teruja tengok galaxy tab Kak Tash.

I LOVE YOU !

Lepas kenyang, jalan jalan dekat tepi pantai. First time jalan jalan dekat pantai dengan pakwe. (^__^) Rasa happy sangat. Rasa bahagia sangat sangat sangat. Cewah. Tapi sumpah rasa happy giler semalam. Kiteorang balik awal. Lepas isyak camtuh kiteorang gerak balik sebab nak balik Melaka.. Memang lah dekat tapi tak mau lepak PD lelama. Tak manis. Doang tuh sume dah kawen. Kiteorang belum. Dan doang semua tidur situ.. Wuuuu~~

Kite : Sayang tau tak, ni first time kite jalan jalan dengan pakwe kat pantai tauu.
Dia : Sama lah. Ni first time Abang jalan jalan kat pantai dengan Sayang.
Kite : Hmm tapi mesti Sayang ada jalan jalan dekat pantai dengan Sayang yang lain dulu dulu kan.. kan..
Dia : Ngade jer sakap camtuh. Mana ada..
Kite : Eleh, ye lettew.
Dia : Ye lah !

Lepas tuh kann...
Terus dia nak angkat kite nak campak dekat laut.
KEJAM BETEI ! 

Nasib baek kite kuat....
KUAT JERIT.

Terbantut niat jahat dia.
Padan muka ! :-P