.bila dia rindu kite hukhuk

Salam.

Video yang buat kite tak tidur malam.

Tengok, dengar lepas tuh nanges.
(T__________T)

SUMPAH RINDU.

Semalam kite video call dengan dia. Terubat sikit rindu. Ok tipu. Mana ade terubat! Makin rindu ada lah!. (T__T) Rindu sampai rasa nak nanges. Baru tak jumpa berapa hari, rasa macam dah lapanblas puluh lima juta tahun tak jumpa. Muke dia pun dah lain. Ada misai! Hihihi. Comel. (^__^)

Terima kasih untuk teknologi video call. Walaupun jauh, dapat jugak tengok muka kesayangan. Jauh ke? Jauh lah jugak Melaka - JB tuh kan kan? Wuu~ Tengok henpon time video call tuh lama lama, bila dia senyum, melting~~~

Bile dia nyanyi sambil maen gitar, kite rasa macam seronok sangat. Cepat cepat kite amek henpon lagik satu dan record dia nyanyi. Even tak jelas sangat sebab bising dengan bunyik kipas segala, tapi at least boleh simpan dan tengok semula video tuh. Untung laaa ade boipren pandai maen gitar. Hihihi. Lagu jiwang jadik rock. Ohh kite sangat suka dengar dia nyanyi. 

Kadang kadang, kite rasa macam nak nanges pun ade. Nanges sebab sangat gembira. Macam berbaloi tangisan yang kite bazirkan dulu oleh sebab tettttt yang lama. Nah, sekarang kan dah dapat yang lebih better dan membahagiakan. Tapi still lagik rasa nak nanges. Tak paham dengan diri sendirik. Sedih nanges. Hepi pun nanges. Zzzzz. (-.-")

Gambar ni kite curik dari FB Kak Tash.
Selamber jer dia dating dekat pakwe kite !!!

Hmm..kite mesti akan rasa sayu bila dia sakap dia rindu kite. Sebab dia jarang cakap rindu. Biasanya, kite yang sakap kite rindu dia. Hari hari rindu. Wuuuu~~ (T__T) 

Kite : Sayang...
Dia : Ye Sayang...
Kite : Kite rinduu..
Dia : Eleh...macam lah dia soang tau rindu.
Memang selalu kite rasa dia macam tak rindu kite langsung.
(T__________T)

Sekarang ni, kite cepat letih. Meset meset, lepas tuh terlelap. Penat dan letih dengan kelas, esaimen dan presentation segala. Dan dia takkan pernah kacau kite punya waktu tidur. Tapi kite memang selalu kacau waktu tidur dia. Keh keh keh. Kadang kadang, saja je dengki. Kite suka bila dia bangun tidur, dia tengok ada berpuluh puluh miskol dari kite. Ngaaaaaaa... :-D

Ok bai.
Nak tengok video atas neh balik.
Next time kite tulis lagik ek!

❤ Aku Pun Cinta Dan Rindu Kamu Selalu