.al kisah mami beng dan uncle beng (-.-")

Salam.

Hai koranggg... Macam lama dah tak tulis entry kan kan? Sebelum tuh, pada yang tak suka baca belog gedik kite neh, klik (x) dekat atas tuh tak pun unfollow terus. Mekasih. (^__^)

Ok, mari kite sambung cerita. Beberapa hari lepas, kakak kesayangan a.k.a Kak Tash kite dah selamat melahirkan seorang baby yang super comel bernama Ahmad Izdihar Syakir Ahmad Syazwan. Sumpah comel okeyh anak dia. 

Kan dah kate comel..
Rasa nak kasik penumbuk jer. 
Keh keh keh.

Tak sangka last jumpa Kak Tash time dekat PD aritu tetiba dapat berita beberapa hari lepas tuh dia dah bersalin. Rujuk entry ini. Happy sangat sebab kali neh Kak Tash dapat jugak baby yang comel macam Intan hihihi sebab Kak Tash dah beberapa kali mengalami keguguran. 

Tahniah lagik sekali pada Kak Tash. Dan dengan lahirnya baby Syakir neh, maka bertukar lah title Super K kepada Uncle Beng. Beng sebab Kambeng. (-.-") Kan janggut dia macam janggut kambeng. Eh silap, kambeng yang tiru janggut dia. (-.-") Keji betul siapa yang kasik nama camtuh. Kah kah kah.

Pastu kite memula dapat title Mummy Intan tapi bertukar jadik Mami Beng. Sebab apa? Sebab kite gemBENG dan cemBENG yang merujuk kepada kuat nanges. Nih lagik keji. Huk huk. Tak kisah lah apape title pun yang penting kami berdua sayang sangat dekat Syakir a.k.a Atan. Kah kah.

Mahap Kak Tash sebab panggil Syakir dengan nama Atan. Ifan yang ajar kite! Ngaaaaaaaa... Kalau nak marah, sila marah dia soang! :-P

Alaaa malas nak rotate gambar neh.
Hihihihi.

Atan, tunggu Mami dengan Uncle datang sana yer.
Hadiah dah beliiiii....

Tak sabar nak kiss Atan.
Muah Muah Muah!!
(^___^)