.yang, yang, sedap tak kek kite buat?

Salam.

Dah seminggu lebih kite beraya kan kan? Wuuu..ramai dah naek kerja dan ada jugak yang dah balik kampus. Kite pulak akan start semester baru Isnin depan. Tak sabar rasanya.. Sebab dah lama sangat dok bertapa dekat rumah neh sampai segala bagai resepi kite dah try. Keh keh keh.

Biskut raya rumah korang ada lagik? Ke tinggal serdak? Kui kui kui. Kat rumah kite neh, ada lah lagik sikit. And the best part is, biskut raya yang kite buat aritu, paling cepat habes. (^__^) Jangan sangka rupa buruk, rasa tak sedap? Tak caya tanya Hana dan Che Arm. Doang asek dok ngap jer biskut dahlia yang kite buat aritu. Ngeee. 

Buruk lantak betul kami neh.
Kui kui kui...

Credit to HERE sebab tolong lukis.

Dan credit untuk diri sendiri
 sebab kaler-kan katun dan buat dialog merepek.

Tadi dok borak borak dengan Super K dalam telefon. Port mortem pasal time dia datang beraya rumah kite arituuu...

Kite : Yang..yang..sedap tak kek cekelet yang kite buat haritu?
Dia : Sedap lahh.. Sedap yang. Tak nampak ke Abang makan banyak dengan kuah puding tu sekali?
Kite : Eleh, ye lettew. 

Tapi padahal dah kembang kembang dah bon bon neh. Mesti lah suka bila orang yang kite sayang suka makan apa yang kite masak. Ngeeee.. Pastu kite sakap lagik..

Kite : Sayang tak makan pun biskut raya yang kite buat tu ek..
Dia : Ha'ah.. Sayang tak kasik Abang pun..
Kite : Laaaa...makan je la.. Takkan kite nak kena offer pulak.
Dia : Ye laaa.. Len kali Sayang kena kasik.
Kite : Raya lagik sekali lah!
Dia : Ok sayang...
Kite : Yeayyyy!!

Tapi ntah bila dia nak datang rumah kite lagik. 
(-.-") 

Yangggg....datang laaa sini...
Nak pergi beraya rumah kawan kawan kawan kite dengan awak!

Dan yang penting sekali..
Nak nengok Hantu Boncenggggggg..........!
Keh keh keh.