.selamat pengantin baru !

Salam.

Yeayy !! Esok kawan baek sampai mati kite nak kawen !!! Tahniah ! Clap clap clap.. Jodoh dia dah sampai. Kite tumpang happy tengok kawan kite happy (^__^)

Kite ada 5 orang kawan baek sampai mati ! Laila, Nabbila, Zafirah, Noy dan Ina. Semua kite kawan dari start darjah 1 cuma Noy jer kite kawan start Form 1. Kiteorang memang rapattttttt sangat sangat sangat. Antara semua, yang kawen dulu, Ina. Dah ada anak seorang dah dia. Dia surirumah sepenuh masa.

Esok, lagik sorang nak kawen iaitu Nabbila. Dia neh radiographer atau senang sakap, Juru X-Ray. Hubby to be dia pun kerja Juru X-Ray jugak. Masa cuti semester 4 bulan yang lepas, kite selalu teman dia pergi beli barang barang kawen, pergi tempah kad kawen, pergi tempah pelamin, dan jugak pergi pejabat kadi. Kui kui kui. Tapi time dia nak kawen neh, kite tak dapat nak tolong apa apa sebab pagi tadi kite ada kelas. Tak dapat balik awal.

Kite sampai rumah tadi pukul 9.30 pm dan terus gerak ke rumah Nabbila dengan kawan yang lain. Semua ada kecuali Ina. Ina kan dah ada family, dia memang susah nak join aktiviti kiteorang. Kadang kadang, rasa macam tak percaya je Nabbila nak kawen sebab antara kiteorang semua, dia yang agak ganas. Laila paling lembut. Noy & Za ala ala kewanitaan. Kite plak macam bebudak. (-.-") Tetiba Nabbila nak kawen ! OMG~ Hihihi.

Masa dia bagitau dia nak kawen, memula kite agak terkejut sebab dia tak tunang. Kite ingat dia tipu tipu, rupanya betul ! Hihihi. Seronok sangat ikut dia pergi beli barang barang nak kawen. So, kite boleh lah survey sikit sikit untuk majlis kite nanti yang....errr ntah bila. Huhu.

Aci tak amek gambar ashamni?
With Laila ~~

A part of Nabbila's pelamin.
Love it ! (^__^)

Bakal pengantin yang baju biru, bukan tudung biru !
Ngaaaaaaaaa. :-D

Ok lah, nak kena tidur awal. Nabbila nikah pukul 9 pagi. Kite antara orang terpenting esok. Keh keh keh. Tunggu next entry..... Nite !